Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Вило България подава ръка на софийските болници с безплатни сервизни услуги до края на май 2020 г.

20.04.2020 г.


Вило България подава ръка на българските болници! „В кризисната ситуация, създадена от разпространението на вируса COVID-19, разработихме програма за аварийни ремонти и подмяна на циркулационни помпи, необходими за осигуряване на безпроблемната и непрекъсната работа на болничните заведения. Инициативата ни е израз на нашата благодарност към всички медицински специалисти, техните грижи и огромните усилия, които полагат”, заявиха пред Инженер.bg от българското дъщерно дружество на немския технологичен лидер Wilo.Помпените технологии са критична инфраструктура във всяка сграда, имаща пряко отношение към правилното функциониране на отоплителната, водоснабдителната и канализационната системи. А именно те гарантират и безопасността на сградите – още повече днес, когато целият свят има нужда от надеждни медицински заведения.


В тази връзка Вило България стартира своя програма за техническа помощ към болниците у нас. „През месеците април и май 2020 г. ние ще предоставяме спешни ремонтни услуги в здравни заведения, намиращи се в гр. София, напълно безплатно! Единствено използваните допълнителни части ще бъдат заплащани“, посочиха от компанията. „В рамките на 24 часа ние ще организираме проверка на оборудването, при която ще бъдат установени и при възможност извършени необходимите ремонтни дейности. В зависимост от сложността на повредата, ще бъде насрочено и последващо посещение от наш сервизен инженер”, поясниха още от българското дружество.Предложението на Вило България е валидно от 20 април до 20 май 2020 г.


Можете да се свържете с фирмата на телефон 0 700 1 9456 или на имейл service.bg@wilo.com, а на уеб страницата на компанията у нас www.wilo.bg ще намерите онлайн формуляр за поръчки, свързан с извършване на сервизни услуги.

 

Всички медицински заведения ще могат да ползват 20% отстъпка от цената на нови циркулационни помпи Wilo, в случай че е необходима подмяна. В допълнение, ще бъде предоставена 5-годишна гаранция от датата на закупуване на циркулационната помпа.


Вило България запазва правото си да прекрати или разшири офертата по всяко време.


Призоваваме нашите читатели, които имат инициативи, свързани с подкрепа на болниците, да използват #ПомагамеНаБолниците. Ние също ще го вграждаме във всички наши подобни материали, за да достигнем до още повече хора, които да се присъединят към инициативата.

 

Повече информация за Вило България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

 

Източник на снимковия материал: Вило България, Wilo

Още от ВиК