Събития

Евротех показва новите решения в гамата си на събитие под надслов „Опитът задължава – 26 години Евротех“

07.11.2018 г.

Колко са 26 години в индустрията? Достатъчно време, за да оцелееш, да се наложиш, да се утвърдиш пред клиенти и партньори, да станеш свидетел на технологични иновации и самият ти да бъдеш пионер? Именно това ще докаже българската компания Евротех по време на презентационното събитие, което организира на 22 ноември 2018 г. Дружеството е ексклузивен представител на редица международни производители на помпено и сепарационно оборудване и за пореден път ще представи последните технически и технологични решения в портфолиото си.„Презентацията на най-новите ни и интересни продукти тази година ще премине под надслов „Опитът задължава – 26 години Евротех“. Целта ни е да подчертаем високото качество на оборудването, което предлагаме, както и дълга, който изпълняваме пред нашите клиенти, като им помагаме да изберат най-подходящите технически решения за техните нужди“, коментира за Инженер.bg г-жа Карамфилка Бакалова, управител на компанията.


Събитието ще се проведе на 22 ноември, в зала „Опера“ на новооткрития столичен хотел Intercontinental (пл. Народно събрание №4) от 8.30 ч. Гостите ще имат възможност да дискутират актуалните въпроси в сектора с представители на голяма част от партньорите на българското дружество.В продуктовата гама на Евротех са включени продукти на: ANDRITZ Separation, ASCO NUMATICS, Bombas BOYSER, DESMI Pumping Technology, DP Pumps, euroTECH Vertriebs, LUTZ PUMPEN, LUTZ-JESCO, NETZSCH Pumps and Systems, SIRAI ELETTROMECCANICA, SPECK PUMPEN и др.


„Участието е напълно безплатно, но ако желаете да се включите, се регистрирайте по имейл, телефон или факс не по-късно от 11 ноември. Така ще можем да гарантираме, че събитието ще е максимално ефективно за вас и вашия бизнес“, посочиха още от Евротех.Повече информация за Евротех ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Инженер.bg, Евротех, pixabay.com

Още от ВиК