Събития

Включете се в работна закуска на HTI България, посветена на решения от сферографитен чугун за ВиК сектора

19.03.2019 г.

Работна закуска и дискусия на тема „Устойчиви ВиК решения с продукти и цялостни системи от сферографитен чугун“ организира HTI България. „Събитието ще се проведе на 2 април 2019 г. в Гранд Хотел София, зала Триадица 1, ул. „Гурко“ 1, в столицата, и всички наши партньори, клиенти и заинтересовани специалисти могат да заявят присъствието си до 25 март“, съобщиха за Инжер.bg от българското дружество на международния логистичен лидер HTI.Срещата се организира в партньорство със Saint-Gobain PAM, Франция, а специален гост ще бъде г-н Сирил Даршикур, мениджър „Продажби експорт“ на френския производител.


„Сферографитният чугун е технологична иновация и е в основата на широката гама от тръби, фитинги, връзки и аксесоари, произвеждани от Saint-Gobain PAM“, обясниха от HTI България. „Терминът „чугун“ обхваща голямо разнообразие от железни, въглеродни и силициеви сплави. Открит през 40-те години на миналия век, сферографитният чугун се произвежда чрез добавянето на малко количество магнезий в разтопен сив чугун. Този процес му придава изключителни свойства по отношение на механичната устойчивост и възможностите за огъване“, добавиха още от компанията.


Работната среща ще запознае специалистите от ВиК бранша по-подробно с предимствата на материала и с разнообразните продуктови предложения на Saint-Gobain PAM. Организаторите ще отделят специално време и за разговори с гостите на проявата.


Ето и програмата:

 - 8:30 – 9:00 ч.: Регистрация;

 - 9:00 – 9:30 ч.: Продуктова презентация: „Устойчиви ВиК решения с продукти и цялостни системи от сферографитен чугун“;

 - 9:30 – 9:40 ч.: Въпроси и отговори;

 - 9:40 – 10:15 ч.: Работна закуска и възможност за дискусия.


Специалистите от други градове могат да се включат в събитията на компанията както следва:

 

 - 3 април 2019 г., хотел „Империал“, гр. Пловдив, начален час: 08:30 ч.;

 - 3 април 2019 г., хотел Национал Палас, гр. Сливен, начален час: 16:30 ч.;

 - 4 прил 2019 г., културен център Морско казино“, гр. Бургас, начален час: 08:30 ч.;

 - 4 април 2019 г., хотел „Космополитан“, гр. Русе, начален час: 16:30 ч.


Всички желаещи могат да заявят присъствието си на имейл: nina.valcheva@hti-bulgaria.com.


Повече информация за Ейч Ти Ай България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал:  HTI България, Saint-Gobain PAM

Още от ВиК