Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Да се погрижим за чистотата на питейната вода е „мисията“ на новия Специализиран бюлетин на Инженер.bg

23.05.2020 г.

„Водата е живот!“ Не, това не е реклама на минерална вода, а една от важните теми, които екипът ни засяга в първата в България Специализирана виртуална библиотека „Пречистване на питейни води“, която отворихме наскоро в Инженер.bg. Кои други интересни теми развиваме и кои са устойчивите решения за пречистване на питейни води, можете да научавате в режим 24/7 в нея. Напълно безплатно! А за да Ви бъдем още по-полезни, информацията ще достига до Вас и благодарение на най-новия ни специализиран бюлетин. Повече за него и как можете да се включите, ще научите в следващите редове…Пречистването на питейни води, или да се погрижим за ценните неща в живота


Във връзка със ситуацията на социална изолация, породена от COVID-19, и масовото въвеждане на „Home Office“ режим на работа, все повече семейства оценяват тишината и спокойствието сред природата, далеч от забързания град. В така създалата се обстановка темата за битовото водоснабдяване и пречистването на питейни води стана още по-актуална, а устойчивите решения за водообработка – все по-търсени и необходими.


Във Виртуална библиотека „Пречистване на питейни води“ ще откриете отговори на много от въпросите: Откъде се добиват водите, които използваме за питейно-битови нужди (ПБН)? На какви условия трябва да отговарят те и кога се налага пречистване и допълнителна обработка? Ще научавате и за най-новите решения за обработка на води от водещи компании в бранша.Информацията е предназначена за архитектите с пълна проектантска правоспособност, проектантите по част ВиК, строителните компании-членове на Камарата на строителите в България, дружествата, собственици на хотелски комплекси и инвестиционни групи, както и за всеки човек, който иска да научи повече за новостите във водообработката. Тя ще достига до Вас  посредством специализирани бюлетина.


Вече изпратихме първото издание на Специализиран бюлетин „Пречистване на питейни води“. Вижте го ТУК.

 

Как можете да се запишете?


Искате да получавате първи специализирания бюлетин, посветен на пречистването на води? Запишете се на e-mail: info.engineer.com@gmail.com. Напълно безплатно е!А, ако и Вие предлагате високоефективни и устойчиви продукти и решения за водообработка и искате да се включите във Виртуална библиотека „Пречистване на питейни води“ и в специализираните ни бюлетини, ще се радваме да ни пишете на office.engineer.bg@gmail.com или да ни се обадите на тел. 0887 755 542.


Очакваме Ви! Нека се погрижим за чистата вода в дома, офиса и хотела!


Източник на снимковия материал: pixabay.com

Още от ВиК