Събития

Природосъобразни решения за отводняване на МРР – във фокуса на HTI по време на Архитектурно-строителната седмица

14.02.2020 г.


Екстериорът отдавна е не по-малко важна част от цялостната архитектурна концепция на дадено градско или жилищно пространство. А в последните години стремежът към устойчиви решения в строителството му придава дори още по-голяма тежест. Именно върху тази идея ще фокусира участието си HTI България на Архитектурно-строителната седмица 2020. Международното изложение ще се проведе от 25 до 28 февруари в Интер Експо Център – София, а ето и какво ще видим от HTI България.


„По време на строителния форум ще насочим вниманието на нашите гости към ревизионните капаци и отводнителните улеи на нашия дългогодишен партньор МРР (Полша). Заповядайте в зала 3, щанд А2, за да научите повече“, заявиха пред Инженер.bg от българското дружество – част от международната група GC-HTI, специализирана в логистиката и дистрибуцията на материали и оборудване за сградно и инфраструктурно строителство.


Продуктите на МРР са подходящи за повърхностно отводняване на сгради, терени, тераси и паркови пространства, а сред основните им предимства са естетичен, дискретен дизайн с вградена настилка, противомирисна и водоплътна конструкция, налични аксесоари за заустване, инспекция и ъглови връзки и др.


Подробности за природосъобразните и естетични решения за градска среда и паркови пространства, включени в портфолиото на HTI България, екипът на компанията ще сподели и с гостите на специалната тематична презентация, която ще се проведе на 26 февруари от 11.00 ч. в Семинарна зала 1. Ето и какво ще включва събитието:

 - Част 1: Монолитни улеи от алуминий за повърхностно отводняване на тераси и паркови прострaнства;

 - Част 2: Оборудване за защита на корените на дърветата, напояване, аерация и защита от трафик натоварване.Двадесетото юбилейно издание на Архитектурно-строителната седмица ще представи потенциала на съвременното строителство, като предложи най-новите тенденции в оборудването и проектирането, включително технологии и инструментариум, материали и мн.др. Международният форум ще насочи вниманието и към виртуалната реалност в полза на строителните процеси, разглеждайки теми като BIM технологии, софтуер, сградна автоматизация, ОВК, Smart системи и др.


Можете да направите своята регистрация за безплатно посещение на изложението, като попълните онлайн формата.


Повече информация за Ейч Ти Ай България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: HTI България, Архитектурно-строителна седмица

Още от ВиК