Събития

Бутиковият форум Water Tech е в разгара си! Елате, за да видите най-новите решения в областта на управлението на води

07.03.2019 г.

Water Tech е в разгара си! Единственото b2b изложение у нас, посветено на управлението на водите, стартира на 6 март 2019 г., а официалното му начало бе поставено заедно с традиционната ежегодна конференция Булаква. Още в първия си ден форумът затвърди своя имидж на високоспециализирано събитие, предлагайки впечатляващо разнообразие от нови продукти, решения и технологии в сектора на водите. Кои са основните акценти от зала 4 на Интер Експо Център – София и с какво изложителите изненадаха своите гости ви разказваме в днешния ни блиц материал.АкваКом Електроникс привлича вниманието с богато разнообразие от системи за производство и дозиране на хлор диоксид, флокуланти, варно мляко и др. Компонентните им предложения са носител на доказаното европейско качество, с което се отличават производителите-партньори на българското дружество.Аквастарт насочи вниманието ни към иновативния честотен регулатор с водно охлаждане Sirio на Italtechnika. Наред с това гостите на българската компания могат да видят и помпени решения от Lowara и Zenit, както и канализационните модули на френския производител SFA.От Алмекс-БГ пък с гордост обявиха, че на българския пазар вече са хидрогенераторите на бранда Flygt, част от групата на Xylem Water Solutions. Ако все още не познавате иновативната интелигентна канализационна помпа Concertor, не пропускайте да посетите щанда на българската компания.Фирма Бис-Трейд постави под светлините на прожекторите системите на италианския си партньор Pineco. Омекотителна инсталация, чрез която можем да отстраним тежки метали, нитрати и сулфати, както и системата Dosing Pro, с която успешно можем да се предпазим от Легионела, бяха само част от предложенията на щанда им.„Поглед към бъдещето“ отправят от ПроМинент. Компанията представя система Chlorinsitu за производство на натриев хипохлорид чрез електролиза, BelloZone – решение за хотели и болници при борбата с Легионела и други патогенни бактерии, както и новото поколение дозаторни помпи, които позволяват свързване с интернет за максимална ефективност и удобство.В рамките на събитието Steinzeug-Keramo инициира обучение за бъдещите ВиК инженери, за да стимулира у тях по-задълбочен интерес към материята. Студенти и преподаватели посетиха щанда на компанията и се запознаха с висококачествените и дълговечни продукти от стъклокерамика.


 

Хидро-Хикс-България анонсира собствена серия системи за обратна осмоза с различни дебити. Новина от щанда им обаче е и разширената гама химикали собствено производство, предназначени за напоителни системи, водоохладителни кули, водни отоплителни системи, както и котли високо налягане.


Тази година Water Tech е истинската Обетована земя за всеки инженер, технолог и специалист в областта на водите! Но не забравяйте, че бутиковото издание на форума продължава само 3 дни, така че го включете в графика си най-късно утре, 8 март.


Ако пък темата за Легионела представлява сериозен интерес за вас, заповядайте на щанда на Инженер.bg в зала 3, С8а, за да обменим информация или се абонирайте за специализирания ни бюлетин ТУК!


Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от ВиК