Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

Хидро-Хикс България акцентира върху собствени препарати за обработка на промишлени води по време на Water Tech

17.04.2019 г.

Water Tech – единственото b2b изложение за водния сектор у нас, е вече зад гърба ни. Част от специализирания форум бе и Хидро-Хикс-България, утвърдена компания в областта на водообработката, която представи най-новите си решения и продукти пред специализираната аудитория. На щанда ѝ видяхме нова собствена гама системи за обратна осмоза, както и разширена серия препарати за третиране на промишлени води. Ето и повече подробности.„Тази година имаме удоволствието да представим нашата нова, разширена серия от системи за обратна осмоза, в която сме включили варианти с различни дебити, достигащи до 100 m3”, коментираха за Инженер.bg от българското дружество.


Друг акцент в представянето на Хидро-Хикс-България са и специалните препарати, които се произвеждат в базата им в гр. Пловдив, предназначени за напоителни системи, водоохладителни кули, кондензатори, парни котли и др.

 

Предложението на компанията за обработка на промишлени води и води във водоохладителни кули е Аквацид, който предпазва от биообраствания, алгии и бактерии, включително Легионела. Композитният химикал е ефективен по отношение както на грам-положителна, така и на грам-отрицателна бактерия, като запазва действието си в широки граници на pH.


Във водни отоплителни системи успешно могат да се прилагат препаратите от едноименната на компанията серия – Хидро-Хикс.


 

„Един от продуктите, които произвеждаме, е химикалът Хидротанамин. Той представлява особено важна част от нашата продуктова гама, тъй като все още присъства ограничено на пазара. Предназначен е за употреба в котли високо налягане, като намира приложение в топлоелектрическите централи, където ефективно замества масово използвания до скоро Хидразин“, разясниха от дружеството.


Хидро-Хикс-България предлага комплексна инженерингова дейност, включително и консултантски услуги, а в разнообразното ѝ портфолио освен собствени продукти са включени решенията на световнодоказани производители като Hydro-X, Silhorko-Eurowater, Euraqua Europe, част от PWG (Pollet Water Group), Etatron D.S., Klepsan, Fluxtek и др.


Компанията е традиционен участник в специализираните изложения у нас, като за поредна година предизвика вниманието на експертите в бранша със своите висококачествени и ефективни решения. А ние от Инженер.bg вече сме любопитни какво ще представи фирмата на следващото издание на Water Tech.


Повече информация за Хидро-Хикс-България ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от ВиК