Да помогнем на българските болници с дооборудване, подръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

 • Festo Didactic осигурява безплатен достъп до модулите за електронно обучение от програмата за водни технологии

  Festo Didactic осигурява безплатен достъп до модулите за електронно обучение от програмата за водни технологии

  Нека за малко да извадим от съзнанието си пандемията с коронавируса и да научим нови неща за водата – жизненоважен и изключително ценен природен ресурс. „С този призив Festo дава възможност на всеки, който се интересува от материята или се занимава с изследвания на водата и околната среда, да получи безплатен неограничен достъп до програмата „Водни технологии“ на Festo Didactic до края на юли 2020 г.“, съобщиха за Инженер.bg от Фесто ЕООД.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! През последните седем дни успяхме да отсеем и споделим с Вас, нашите читатели, редица любопитни новини и събития от информационния поток за България и страните на Балканите. И както повелява седмичната ни традиция – водещите заглавия от света на индустрията и техническото образование представяме в рубриката ни „Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди“. Не пропускайте да посетите www.борса.bg, където ще откриете още много интересни новини. Желаем Ви приятно четене!

 • Вило България: Благодарение на предприетите мерки, нито един служител на Wilo в Китай не е заразен с коронавирус

  Вило България: Благодарение на предприетите мерки, нито един служител на Wilo в Китай не е заразен с коронавирус

  Всеки ден светът предприема все по-рестриктивни мерки срещу разпространението на COVID-19, но важните производства трябва да продължат. Wilo Group също взема драстични решения, за да предпази по най-добрия начин своите служители, и да продължи да произвежда, доставя, монтира и поддържа разработваните от компанията продукти и изделия, които са част от т.нар. критична инфраструктура. Международният производител на помпи и помпени решения стартира и видео инициативата WiloTV.

 • На пазар за техника през март

  На пазар за техника през март

  Изгодните предложения през този месец не спират да ни затрупват като мартенския сняг. Въпреки зимната обстановка и ситуацията, която не ни позволява да й се насладим, онлайн търговията процъфтява. Затова Ви каним „На пазар за техника“ в Промо.bg още сега! Очакват Ви предложения на водещи компании от сферата на индустриалната техника, разнообразие от високочествени инструменти и елекрооборудване на специални цени. При това не само това! Предлагаме Ви изобилие от оферти, което определено не е за изпускане. Затова не губете повече време и вижте новата компилация от промоции, която създадохме специално за вас.

 • Ю Ес Пи България в партньорство с HTI България представиха „различните“ решения за повърхностно отводняване

  Ю Ес Пи България в партньорство с HTI България представиха „различните“ решения за повърхностно отводняване

  „Различните“ решения за повърхностно отводняване – така можем да обобщим участието на младото българско дружество Ю Ес Пи България/Urban Solutions & Products в специализирания форум Архитектурно-строителна седмица, който се проведе от 25 до 29 февруари 2020 г. в Интер Експо Център – София. Изявата на USP премина със съдействието на HTI България. А в днешния материал Инженер.bg ще ви разкаже за основните акценти както на щанда, така и по време на специалната презентация на компанията.

 • Мечтаеш да бъдеш строителен инженер или архитект? С УАСГ ще споделяме възможности за обучение

  Мечтаеш да бъдеш строителен инженер или архитект? С УАСГ ще споделяме възможности за обучение

  Най-голямото висше техническо училище в областта на строителството и архитектурата в България също вече е сред партньорите ни! С огромно удоволствие приветстваме Университет по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ) в Академична борса на Борса.bg! За дългогодишната история и традициите на УАСГ, а също и за възможностите за обучение и последваща реализация, които ВУЗ-а разкрива, можете да четете в следващите редове...

 • Природосъобразни решения за отводняване на МРР – във фокуса на HTI по време на Архитектурно-строителната седмица

  Природосъобразни решения за отводняване на МРР – във фокуса на HTI по време на Архитектурно-строителната седмица

  Екстериорът отдавна е не по-малко важна част от цялостната архитектурна концепция на дадено градско или жилищно пространство. А в последните години стремежът към устойчиви решения в строителството му придава дори още по-голяма тежест. Именно върху тази идея ще фокусира участието си HTI България на Архитектурно-строителната седмица 2020. Международното изложение ще се проведе от 25 до 28 февруари в Интер Експо Център – София, а ето и какво ще видим от HTI България.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Денят отново е понеделник и е време за традиционната ни новинарска рубрика „Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди“. В нея представяме на Вашето внимание водещите акценти от изминалата седмица от сферата на индустрията, човешките ресурси и техническото средно и висше образование. Още любопитна информация за инициативите, проектите, провелите се и предстоящите събития на територията на България и страните на Балканите можете да прочетете на www.борса.bg.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Искате да бъдете информирани за всичко най-ново в областта на бизнеса, инвестициите и човешките ресурси у нас и на Балканите, както и да следите всички актуални новини и събития в областта на средното и висшето образование в България? Борса.bg е мястото, на което ще откриете всичко това. А за да не пропуснете водещите събития и новини от изминалите 7 дни, ви представяме традиционния ни обзор „Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди“. Още акценти можете да прочетете и на www.борса.bg.

 • Заедно с ПГАСГ „Арх. Камен Петков“ ще „градим“ висококвалифицирани строителни специалисти

  Заедно с ПГАСГ „Арх. Камен Петков“ ще „градим“ висококвалифицирани строителни специалисти

  „Избирам, уча, успявам!“ е мотото на възпитаниците на ПГАСГ „Арх. Камен Петков“, намираща се в гр. Пловдив. Гимназията е поредното елитно учебно заведение, което се присъедини към Академична борса. Заедно с ръководството му ще се стремим да вдъхновяваме все повече младежи в избора на специалности от областта на архитектурата, строителството и геодезията. Каква е историята около създаването на учебното заведение и какви възможности за обучение предлага то? Да видим...

Още от ВиК