Събития

 • HTI България представи най-новите решения на своите партньори Hydrotec и Exxro пред инженери и експерти

  HTI България представи най-новите решения на своите партньори Hydrotec и Exxro пред инженери и експерти

  HTI България отново събра елита на инженерите от сферата на инфраструктурата на своята традиционна „Бизнес закуска“. На 15 май 2019 г. в хотел Арена ди Сердика, гр. София, българското дружество, част от международния логистичен лидер HTI Group, посрещна проектанти, строители, инженери по експлоатация и представители на институциите. А основните акценти тази година бяха решенията за отводняване на Hydrotec и технологиите за пречистване на отпадъчни води на Exxro.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Студенти, посетихте ли кариерния форум „Стажове“, който се проведе миналата седмица? А вие предприемачи, бяхте ли на изложенията MachTech & InnoTech, EЕ & ВЕИ, Умни градове и Управление на отпадъците? Тези събития бяха в нашия фокус през изминалата седмица, но ви информирахме и за други новости в бизнеса у нас и на Балканите, като и за случващото се в академичния свят. Още от новините в областта на инвестициите, човешките ресурси и образованието можете да научите от традиционния ни седмичен обзор.

 • Хидро-Хикс България акцентира върху собствени препарати за обработка на промишлени води по време на Water Tech

  Хидро-Хикс България акцентира върху собствени препарати за обработка на промишлени води по време на Water Tech

  Water Tech – единственото b2b изложение за водния сектор у нас, е вече зад гърба ни. Част от специализирания форум бе и Хидро-Хикс-България, утвърдена компания в областта на водообработката, която представи най-новите си решения и продукти пред специализираната аудитория. На щанда ѝ видяхме нова собствена гама системи за обратна осмоза, както и разширена серия препарати за третиране на промишлени води. Ето и повече подробности.

 • Станете част от успешния български бизнес с BHTC. Елате на „Стажове“ 2019 и се информирайте

  Станете част от успешния български бизнес с BHTC. Елате на „Стажове“ 2019 и се информирайте

  Изминалата 2018 г. бе много успешна за производителя на климатични системи за автомобилния бранш, част от немската компания Behr-Hella Thermocontrol (BHTC), у нас. „Тя премина под знака на достигнати цели и положителни резултати за Бер-Хелла Термоконтрол България. А тази равносметка е факт, благодарение на прекрасната екипна работа”, коментираха за Инженер.bg от ръководството на компанията. С постижения за BHTC започна и настоящата година.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! През изминалата седмица ви информирахме за редица новости в бизнеса у нас и на Балканите, както и в академичния свят. Част от тях са ръста на инвестиции в „Тракия икономическа зона", плановете на Булгартрансгаз за изграждане на нов газопровод, провеждането на кариерни и академични събития и мн. др. Още от акцентите в областта на инвестициите, човешките ресурси и образованието можете да научите от традиционния ни седмичен обзор „Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди“.

 • Включете се в работна закуска на HTI България, посветена на решения от сферографитен чугун за ВиК сектора

  Включете се в работна закуска на HTI България, посветена на решения от сферографитен чугун за ВиК сектора

  Работна закуска и дискусия на тема „Устойчиви ВиК решения с продукти и цялостни системи от сферографитен чугун“ организира HTI България. „Събитието ще се проведе на 2 април 2019 г. в Гранд Хотел София, зала Триадица 1, ул. „Гурко“ 1, в столицата, и всички наши партньори, клиенти и заинтересовани специалисти могат да заявят присъствието си до 25 март“, съобщиха за Инжeнер.bg от българското дружество на международния логистичен лидер HTI.

 • ЕнвироХеми, Хидро Крафт, Shimadzu и HL – България през обектива на Инженер.bg по време на Water Tech 2019

  ЕнвироХеми, Хидро Крафт, Shimadzu и HL – България през обектива на Инженер.bg по време на Water Tech 2019

  Най-новите продукти и решения, последните технологични иновации, тенденциите и актуалните теми в областта на водите – всички изброени теми попаднаха в обектива на Инженер.bg по време на специализирания форум Water Tech 2019. От 6 до 8 март доказаните компании в бранша събраха експерти, клиенти и партньори под покрива на Интер Експо Център – София, като им предоставиха високотехнологични решения и специализирани консултации.

 • Бутиковият форум Water Tech е в разгара си! Елате, за да видите най-новите решения в областта на управлението на води

  Бутиковият форум Water Tech е в разгара си! Елате, за да видите най-новите решения в областта на управлението на води

  Water Tech е в разгара си! Единственото b2b изложение у нас, посветено на управлението на водите, стартира на 6 март 2019 г., а официалното му начало бе поставено заедно с традиционната ежегодна конференция Булаква. Още в първия си ден форумът затвърди своя имидж на високоспециализирано събитие, предлагайки впечатляващо разнообразие от нови продукти, решения и технологии в сектора на водите. Кои са основните акценти ви разказваме в днешния ни блиц материал.

 • Стартираха изложенията Архитектурно-строителна седмица, Water Tech Expo и Security Expo в Интер Експо Център

  Стартираха изложенията Архитектурно-строителна седмица, Water Tech Expo и Security Expo в Интер Експо Център

  Вчера, 6-ти март 2019 г., Интер Експо Център – София се превърна в сцена на новите технологии и решения в областта на архитектурата и строителството, управлението на води, както и сигурността на всички нива – физическа и дигитална, в офиса и в дома. Стартираха международните изложения Архитектурно-строителна седмица, Water Tech Expo и Security Expo, които тази година за първи път се провеждат паралелно.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Разбрахте ли, че за поредна година ще се проведе студентската проява Best Engineering Week 2019, на която Инженер.БГ е генерален медиен партньор? А научихте ли, че предстои осмата конференция ТЕХСИС? Това са само част от вълнуващите събития от света на техниката и технологиите, за които ви информирахме през изминалата седмица. Още новини в областта на инвестициите, човешките ресурси и образованието у нас и на Блаканите можете да научите от традиционния ни седмичен новинарски обзор.

Още от ВиК