Събития

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! През изминалата седмица ви информирахме за предстоящите събития и инвестиции в България и на Балканите, както и за случващото се в академичния свят. Част от тях са новите инвестиционни проекти на Топлофикация София, инвестициите в нови предприятия в България и Сърбия, възможностите за стаж, предоставени на младите специалисти и мн. др. Още актуални новини от сферата на индустрията, бизнеса, човешките ресурси и образованието можете да намерите на www.борса.bg. Сега е време да ви оставим с новинарския ни обзор.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Снегът навън все повече ни навява коледно настроение. Но празниците са празници, бизнесът – бизнес. Нови инвестиции и разширения на производства привлякоха вниманието ни през изминалата седмица. Натоварен е и зимният събитиен календар, особено в академичните среди – предстоят регионалният форум „Влез в предизвикателството!” и семинар с част от ръководството на Агрополихим в ТУ-Варна, а утвърдени компании не спират с дейностите си в полза на образованието. Още акценти можете да научите от седмичния ни новинарски обзор.

 • Илва от Светът на млякото: Гордост е да помагаме на индустрията за млекопреработване с качествено помпено оборудване

  Илва от Светът на млякото: Гордост е да помагаме на индустрията за млекопреработване с качествено помпено оборудване

  „Млякото и млечните продукти са традиционни за българската трапеза, като при това имат и висок принос за авторитета на страната ни на международните пазари. За нас е истинска гордост, че с висококачественото оборудване, включено в портфолиото ни, имаме възможност да подпомагаме технически и технологично тази индустрия“, заявиха за Инженер.bg от фирма Илва по време на 15-тото издание на специализираното изложение Светът на млякото. Събитието се проведе от 7 до 11 ноември 2018 г.

 • Steinzeug-Keramo ще предложи устойчив поглед към ВиК сектора по време на Exhibition on Water 2018 в Белград, Сърбия

  Steinzeug-Keramo ще предложи устойчив поглед към ВиК сектора по време на Exhibition on Water 2018 в Белград, Сърбия

  Какъв трябва да е подходът към устойчива трансформация и модернизация на ВиК сектора? Отговор на този въпрос за поредна година ще бъде търсен в рамките на международните събития Exhibition on Water и Water Forum 2018, които ще се проведат от 14 до 16 ноември в Белград, Сърбия. Сред участниците ще бъде фирма Purator Ekotehnika, която е дистрибутор в Сърбия на Steinzeug-Keramo, лидер на международните пазари в производството на стъклокерамични тръби.

 • Евротех показва новите решения в гамата си на събитие под надслов „Опитът задължава – 26 години Евротех“

  Евротех показва новите решения в гамата си на събитие под надслов „Опитът задължава – 26 години Евротех“

  Колко са 26 години в индустрията? Достатъчно време, за да оцелееш, да се наложиш, да се утвърдиш пред клиенти и партньори, да станеш свидетел на технологични иновации и самият ти да бъдеш пионер? Именно това ще докаже българската компания Евротех по време на презентационното събитие, което организира на 22 ноември 2018 г. Дружеството е ексклузивен представител на редица международни производители на помпено и сепарационно оборудване.

 • Форумът ISH 2019 с нова организация на изложбените площи и поредност на изложбените дни

  Форумът ISH 2019 с нова организация на изложбените площи и поредност на изложбените дни

  На 2 октомври 2018 г. един от най-големите търговски панаири в световен мащаб Messe Frankfurt бе домакин на специална пресконференция, на която бяха обявени новостите, свързани с предстоящото изложение ISH 2019. Пресконференцията, в която се включи и журналист на Инженер.bg, се състоя в хотел Риц-Карлтън (Ritz-Carlton) във Виена, Австрия, и събра представители на специализирани медии от България, Австрия, Сърбия, Румъния и др.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! През изминалата седмица ви информирахме за новостите в бизнеса в България и на Балканите, както и в академичния свят. Съобщихме ви за предстоящи събития, за изграждането на нови предприятия и технологични центрове. БАВ връчи отличията за най-добра ПСОВ, а у нас стартира нов фонд за стартъпи. Още от най-важното в сферата на индустрията, бизнеса, човешките ресурси и образованието можете да намерите на www.борса.bg. А сега е време да ви оставим с новинарския ни обзор „Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди”.

 • Вило България покани най-големите си клиенти от България, Македония и Албания на двудневна среща в Пловдив

  Вило България покани най-големите си клиенти от България, Македония и Албания на двудневна среща в Пловдив

  Наскоро българският офис на утвърдения европейски производител на помпи и помпено оборудване Wilo бе домакин на мащабно събитие, в рамките на което компанията покани в гр. Пловдив най-големите си клиенти от България, Македония и Албания. В два поредни дни нашите клиенти имаха възможност да посетят основния ни дистрибутор в град Пловдив, както и да се запознаят с отоплителните и охладителните инсталации в новия високотехнологичен завод на OSRAM.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! През изминалата седмица ви информирахме за новите инвестиции у нас и на Балканите, както и за случващото се в академичния свят. Част от акцентите са изграждането на нов завод за железопътни компоненти в Бургас, конкурсът за стипендии на фондация „Еврика”, сътрудничеството на MHS Truck & Bus с румънската фабрика за камиони Roman и мн.др. Още новини от сферата на бизнеса, човешките ресурси и академичния свят можете да намерите на www.борса.bg. Сега е време да ви оставим с новинарския ни обзор.

 • Вило България: Компанията Wilo бе отличена с две престижни бизнес отличия в международни класации през 2018 г.

  Вило България: Компанията Wilo бе отличена с две престижни бизнес отличия в международни класации през 2018 г.

  Доказаният европейски производител на помпени решения Wilo бе отличен в два от най-авторитетните международни корпоративни конкурса. Благодарение на своя годишен доклад за 2017 г. компанията грабна платинения приз на Vision Awards, класация на Лигата на американските професионалисти по комуникация (League of American Communication Professionals (LACP). Високо признание за своя бранд мениджмънт в ролята си на работодател Wilo Group получи и с наградата Gold German Brand Award.

Още от ВиК