Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

 • ДМ Арматурен: Флоренция ще бъде домакин на No Dig 2019. Иновации в безизкопните технологии ще представи и Nova Siria

  ДМ Арматурен: Флоренция ще бъде домакин на No Dig 2019. Иновации в безизкопните технологии ще представи и Nova Siria

  Имаме въпрос към всички ВиК специалисти: Имате ли планове за началото на октомври? Защото ние имаме страхотно предложение! От 30 септември до 2 октомври 2019 г. ще се проведе 37-ата международна конференция No Dig във Флоренция, Италия. Така че, ако се интересувате от най-новите безизкопни технологии, запомнете тези дати! Сред участниците в събитието ще бъде и италианската компания Nova Siria, която ще представи последните си иновации, свързани с безтраншейното строителство.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! През изминалата седмица ви информирахме за редица интересни проекти в бизнес средите у нас и на Балканите, както и в академичния свят. Разказахме ви кои качества са важни за екипа на Weber, кога ще бъде конференцията „Нови предизвикателства пред цифровата икономика (Индустрия 4.0) и ролята на жените в инженерните и технологичните области“ и какви са новите инициативи на професионалните гимназии у нас. Още новини в сферата на инвестициите, човешките ресурси и образованието можете да научите от седмичния ни обзор.

 • Бъдещи инженери и архитекти получиха безценни уроци от лидерите в строителния бранш

  Бъдещи инженери и архитекти получиха безценни уроци от лидерите в строителния бранш

  А вие какво правите в сряда вечер? Това попитаха участниците в сезон 3 на Академия Лидерите, които в продължение на 8 месеца отделяха своите вечери всяка сряда, за да натрупат нови знания и умения, които да ги направят по-можещи, по-уверени, по-вдъхновени и по-конкурентоспособни в света на строителството и архитектурата. На 19 юни 2019 г. се състоя официалният финал на тазгодишното издание на инициативата. Инженер.bg имаше удоволствието и привилегията да отрази събитието.

 • HTI България представи най-новите решения на своите партньори Hydrotec и Exxro пред инженери и експерти

  HTI България представи най-новите решения на своите партньори Hydrotec и Exxro пред инженери и експерти

  HTI България отново събра елита на инженерите от сферата на инфраструктурата на своята традиционна „Бизнес закуска“. На 15 май 2019 г. в хотел Арена ди Сердика, гр. София, българското дружество, част от международния логистичен лидер HTI Group, посрещна проектанти, строители, инженери по експлоатация и представители на институциите. А основните акценти тази година бяха решенията за отводняване на Hydrotec и технологиите за пречистване на отпадъчни води на Exxro.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Студенти, посетихте ли кариерния форум „Стажове“, който се проведе миналата седмица? А вие предприемачи, бяхте ли на изложенията MachTech & InnoTech, EЕ & ВЕИ, Умни градове и Управление на отпадъците? Тези събития бяха в нашия фокус през изминалата седмица, но ви информирахме и за други новости в бизнеса у нас и на Балканите, като и за случващото се в академичния свят. Още от новините в областта на инвестициите, човешките ресурси и образованието можете да научите от традиционния ни седмичен обзор.

 • Хидро-Хикс България акцентира върху собствени препарати за обработка на промишлени води по време на Water Tech

  Хидро-Хикс България акцентира върху собствени препарати за обработка на промишлени води по време на Water Tech

  Water Tech – единственото b2b изложение за водния сектор у нас, е вече зад гърба ни. Част от специализирания форум бе и Хидро-Хикс-България, утвърдена компания в областта на водообработката, която представи най-новите си решения и продукти пред специализираната аудитория. На щанда ѝ видяхме нова собствена гама системи за обратна осмоза, както и разширена серия препарати за третиране на промишлени води. Ето и повече подробности.

 • Станете част от успешния български бизнес с BHTC. Елате на „Стажове“ 2019 и се информирайте

  Станете част от успешния български бизнес с BHTC. Елате на „Стажове“ 2019 и се информирайте

  Изминалата 2018 г. бе много успешна за производителя на климатични системи за автомобилния бранш, част от немската компания Behr-Hella Thermocontrol (BHTC), у нас. „Тя премина под знака на достигнати цели и положителни резултати за Бер-Хелла Термоконтрол България. А тази равносметка е факт, благодарение на прекрасната екипна работа”, коментираха за Инженер.bg от ръководството на компанията. С постижения за BHTC започна и настоящата година.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! През изминалата седмица ви информирахме за редица новости в бизнеса у нас и на Балканите, както и в академичния свят. Част от тях са ръста на инвестиции в „Тракия икономическа зона", плановете на Булгартрансгаз за изграждане на нов газопровод, провеждането на кариерни и академични събития и мн. др. Още от акцентите в областта на инвестициите, човешките ресурси и образованието можете да научите от традиционния ни седмичен обзор „Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди“.

 • Включете се в работна закуска на HTI България, посветена на решения от сферографитен чугун за ВиК сектора

  Включете се в работна закуска на HTI България, посветена на решения от сферографитен чугун за ВиК сектора

  Работна закуска и дискусия на тема „Устойчиви ВиК решения с продукти и цялостни системи от сферографитен чугун“ организира HTI България. „Събитието ще се проведе на 2 април 2019 г. в Гранд Хотел София, зала Триадица 1, ул. „Гурко“ 1, в столицата, и всички наши партньори, клиенти и заинтересовани специалисти могат да заявят присъствието си до 25 март“, съобщиха за Инжeнер.bg от българското дружество на международния логистичен лидер HTI.

 • ЕнвироХеми, Хидро Крафт, Shimadzu и HL – България през обектива на Инженер.bg по време на Water Tech 2019

  ЕнвироХеми, Хидро Крафт, Shimadzu и HL – България през обектива на Инженер.bg по време на Water Tech 2019

  Най-новите продукти и решения, последните технологични иновации, тенденциите и актуалните теми в областта на водите – всички изброени теми попаднаха в обектива на Инженер.bg по време на специализирания форум Water Tech 2019. От 6 до 8 март доказаните компании в бранша събраха експерти, клиенти и партньори под покрива на Интер Експо Център – София, като им предоставиха високотехнологични решения и специализирани консултации.

Още от ВиК