Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Събития

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Разбрахте ли, че за поредна година ще се проведе студентската проява Best Engineering Week 2019, на която Инженер.БГ е генерален медиен партньор? А научихте ли, че предстои осмата конференция ТЕХСИС? Това са само част от вълнуващите събития от света на техниката и технологиите, за които ви информирахме през изминалата седмица. Още новини в областта на инвестициите, човешките ресурси и образованието у нас и на Блаканите можете да научите от традиционния ни седмичен новинарски обзор.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! През изминалата седмица ви информирахме за предстоящите събития и инвестиции в България и на Балканите, както и за случващото се в академичния свят. Част от тях са новите инвестиционни проекти на Топлофикация София, инвестициите в нови предприятия в България и Сърбия, възможностите за стаж, предоставени на младите специалисти и мн. др. Още актуални новини от сферата на индустрията, бизнеса, човешките ресурси и образованието можете да намерите на www.борса.bg. Сега е време да ви оставим с новинарския ни обзор.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! Снегът навън все повече ни навява коледно настроение. Но празниците са празници, бизнесът – бизнес. Нови инвестиции и разширения на производства привлякоха вниманието ни през изминалата седмица. Натоварен е и зимният събитиен календар, особено в академичните среди – предстоят регионалният форум „Влез в предизвикателството!” и семинар с част от ръководството на Агрополихим в ТУ-Варна, а утвърдени компании не спират с дейностите си в полза на образованието. Още акценти можете да научите от седмичния ни новинарски обзор.

 • Илва от Светът на млякото: Гордост е да помагаме на индустрията за млекопреработване с качествено помпено оборудване

  Илва от Светът на млякото: Гордост е да помагаме на индустрията за млекопреработване с качествено помпено оборудване

  „Млякото и млечните продукти са традиционни за българската трапеза, като при това имат и висок принос за авторитета на страната ни на международните пазари. За нас е истинска гордост, че с висококачественото оборудване, включено в портфолиото ни, имаме възможност да подпомагаме технически и технологично тази индустрия“, заявиха за Инженер.bg от фирма Илва по време на 15-тото издание на специализираното изложение Светът на млякото. Събитието се проведе от 7 до 11 ноември 2018 г.

 • Steinzeug-Keramo ще предложи устойчив поглед към ВиК сектора по време на Exhibition on Water 2018 в Белград, Сърбия

  Steinzeug-Keramo ще предложи устойчив поглед към ВиК сектора по време на Exhibition on Water 2018 в Белград, Сърбия

  Какъв трябва да е подходът към устойчива трансформация и модернизация на ВиК сектора? Отговор на този въпрос за поредна година ще бъде търсен в рамките на международните събития Exhibition on Water и Water Forum 2018, които ще се проведат от 14 до 16 ноември в Белград, Сърбия. Сред участниците ще бъде фирма Purator Ekotehnika, която е дистрибутор в Сърбия на Steinzeug-Keramo, лидер на международните пазари в производството на стъклокерамични тръби.

 • Евротех показва новите решения в гамата си на събитие под надслов „Опитът задължава – 26 години Евротех“

  Евротех показва новите решения в гамата си на събитие под надслов „Опитът задължава – 26 години Евротех“

  Колко са 26 години в индустрията? Достатъчно време, за да оцелееш, да се наложиш, да се утвърдиш пред клиенти и партньори, да станеш свидетел на технологични иновации и самият ти да бъдеш пионер? Именно това ще докаже българската компания Евротех по време на презентационното събитие, което организира на 22 ноември 2018 г. Дружеството е ексклузивен представител на редица международни производители на помпено и сепарационно оборудване.

 • Форумът ISH 2019 с нова организация на изложбените площи и поредност на изложбените дни

  Форумът ISH 2019 с нова организация на изложбените площи и поредност на изложбените дни

  На 2 октомври 2018 г. един от най-големите търговски панаири в световен мащаб Messe Frankfurt бе домакин на специална пресконференция, на която бяха обявени новостите, свързани с предстоящото изложение ISH 2019. Пресконференцията, в която се включи и журналист на Инженер.bg, се състоя в хотел Риц-Карлтън (Ritz-Carlton) във Виена, Австрия, и събра представители на специализирани медии от България, Австрия, Сърбия, Румъния и др.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! През изминалата седмица ви информирахме за новостите в бизнеса в България и на Балканите, както и в академичния свят. Съобщихме ви за предстоящи събития, за изграждането на нови предприятия и технологични центрове. БАВ връчи отличията за най-добра ПСОВ, а у нас стартира нов фонд за стартъпи. Още от най-важното в сферата на индустрията, бизнеса, човешките ресурси и образованието можете да намерите на www.борса.bg. А сега е време да ви оставим с новинарския ни обзор „Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди”.

 • Вило България покани най-големите си клиенти от България, Македония и Албания на двудневна среща в Пловдив

  Вило България покани най-големите си клиенти от България, Македония и Албания на двудневна среща в Пловдив

  Наскоро българският офис на утвърдения европейски производител на помпи и помпено оборудване Wilo бе домакин на мащабно събитие, в рамките на което компанията покани в гр. Пловдив най-големите си клиенти от България, Македония и Албания. В два поредни дни нашите клиенти имаха възможност да посетят основния ни дистрибутор в град Пловдив, както и да се запознаят с отоплителните и охладителните инсталации в новия високотехнологичен завод на OSRAM.

 • Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Борса.bg: За бизнеса от изминалата седмица в 60 секунди

  Здравейте, колеги! През изминалата седмица ви информирахме за новите инвестиции у нас и на Балканите, както и за случващото се в академичния свят. Част от акцентите са изграждането на нов завод за железопътни компоненти в Бургас, конкурсът за стипендии на фондация „Еврика”, сътрудничеството на MHS Truck & Bus с румънската фабрика за камиони Roman и мн.др. Още новини от сферата на бизнеса, човешките ресурси и академичния свят можете да намерите на www.борса.bg. Сега е време да ви оставим с новинарския ни обзор.

Още от ВиК