Събития

Steinzeug-Keramo предизвика интереса на експертите от водния сектор по време на 20-ото издание на Технофорум Търговище

28.11.2019 г.


На 19 и 20 ноември се проведе 20-ото юбилейно издание на Технофорум Търговище – специализирано събитие, посветено на водния сектор у нас, чийто организатор е Водоснабдяване и канализация ООД Търговще. Сред участниците бе и Steinzeug-Keramoсветовен лидер в производството на стъклокерамични тръби и фасонни части. „Запознахме всички присъстващи с нашата уникална продуктова гама“, съобщи за Инженер.bg г-н Емил Димитров, представител на компанията за България.Участие в Технофорум Търговище взеха 15 специализирани фирми, които представиха своите продукти и решения в областта на управлението на води. Включиха се и редица ВиК оператори, сред които дружествата от Ловеч, Смолян, Разград, Русе, Хасково, Кърджали, Силистра, Златни пясъци, Монтана, Шумен, Бургас, Сливен, Благоевград, Варна, Пловдив, Йовковци, Албена и Плевен.


„Фирмените презентации се проведоха на 19 ноември в хотел „Белия кон“, където се представихме и ние. Заради уникалните си технически характеристики, продуктите с марка Steinzeug-Keramo винаги предизвикват интереса на специалистите от бранша. Изключение не направи и тази изява“, разказа г-н Димитров. Благодарение на изключително качествения материал, стъклокерамичните системи са високоустойчиви както на физични, така и на химични въздействия, гарантирайки 100-годишен експлоатационен живот. А Steinzeug-Keramo се отличава и с една от най-широките гами подобни продукти.


Програмата на събитието на следващия ден, 20 ноември, продължи с демонстрации, които се проведоха в Пречиствателната станция за отпадъчни води в Търговище.


„За нас бе чест и удоволствие да се включим в честванията по случай 20-ата годишнина от провеждането на Технофорум Търговище. В рамките на събитието имахме прекрасната възможност да се срещнем и да разговаряме с експертите от водния сектор у нас. Успяхме да обсъдим редица актуални теми и важни въпроси“, коментира в заключение г-н Димитров.


Повече информация за Steinzeug-Keramo, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Steinzeug-Keramo

Още от ВиК