Научете последните иновации при обработването на повърхности на Metal Days Conference с домакини: Tiger, Henkel, Rösler, Mankiewicz и Wagner, на 24 и 25 април т.г.

Интервю

 • Емил Димитров: „Качествените материали и засиленият строителен контрол са база за устойчива ВиК инфраструктура“

  Емил Димитров: „Качествените материали и засиленият строителен контрол са база за устойчива ВиК инфраструктура“

  В началото на 2018 г. България посрещна „първите“ в Европейския съюз, давайки ясна заявка за своето развитие и стремеж към непрекъснати подобрения в направленията, поставени като приоритет от водещите страни-членки. Какво успяхме да свършим дотук и какво важно предстои? В какво да вложим повече усилия, за да се изпълняват проектите по възможно най-добрия начин? Инженер.bg коментира темата с Емил Димитров, дългогодишен експерт в областта на ВиК системи, материали и проекти.

 • Инж. Добромир Симидчиев: „Хидролиа е пионер в управлението на непублични ВиК активи у нас”

  Инж. Добромир Симидчиев: „Хидролиа е пионер в управлението на непублични ВиК активи у нас”

  Хидролиа АД, сравнително ново име във ВиК бранша, бързо набира скорост и се стреми да развие съвсем нов пазар в българските индустриални среди. Компанията предлага комплексни ВиК услуги, като цели да предложи иновативен за страната ни модел за устойчиво управление на водоснабдителни и канализационни мрежи и съоръжения. Eкипът на Инженер.bg разговаря с изпълнителния директор на компанията - инж. Добромир Симидчиев за историята и конкуренцията на компанията.

 • Айсел Чауш от офиса на Адара Инженеринг в Бургас за очакванията и стремежите на фирмата през 2017 г.

  Айсел Чауш от офиса на Адара Инженеринг в Бургас за очакванията и стремежите на фирмата през 2017 г.

  Доказанато българско дружество Адара Инженеринг, специализирано в доставката и инженеринга на помпи и помпени системи, продължава своето успешно развитие у нас. Сериозен принос за това има и звеното на компанията в Югоизточния регион на страната. Повече за заслугите на регионалния офис на Адара Инженеринг в Бургас, за търсенето на помпени решения в него, както и за очакванията на фирмата през 2017 г., в коментар за Инженер.bg на Айсел Чауш, консултант-продажби в компанията.

 • Новият управител на Пъмп Систем Илия Саралиев за нагласите, очакванията, професионализма и развитието

  Новият управител на Пъмп Систем Илия Саралиев за нагласите, очакванията, професионализма и развитието

  Илия Саралиев, новият управител на Пъмп Систем разказва в ексклузивно интервю за Инженер.bg за професионалния си път; за личностните качества и умения, на които ще заложи при изпълнението на целите на фирмата и за вземането на решения; за състоянието на пазара на помпи и помнени системи у нас; за конкурентните преимущества на Пъмп Систем, както за и стратегиите за разширяване на бизнеса на фирмата.

 • Държим на високото качество и ефективността на предлаганото от нас оборудване

  Държим на високото качество и ефективността на предлаганото от нас оборудване

  Инж. Григор Йорданов, управител на Алмекс-БГ, пред Инженер.bg за успешно изпълнените проекти в областта на индустрията и ВиК сектора; за усилията, необходими да спечелиш дългогодишни клиенти; за качеството и надеждността на техниката като водещи критерии при избора на оборудване; за основните приоритети в развитието на Алмекс-БГ, както и на възможностите за разширяване на пазарните позиции на марките Flygt, Wedeco, Sanitaire, Godwin, Leoplod и др. на Xylem Water Solutions AB у нас.

 • Димитър Колев от Пъмп Систем: Предлагаме не просто продукти, а индивидуални решения за всеки клиент

  Димитър Колев от Пъмп Систем: Предлагаме не просто продукти, а индивидуални решения за всеки клиент

  Димитър Колев, мениджър „Продажби” в Пъмп Систем, за постигнатото през 2015 г. и визията за развитие на фирмата през 2016 г.; за факторите, водещи до успех и качествата, които са необходими, за да е конкурентна една компания; за положителните пазарни тенденции, даващи повод за оптимизъм, както и за ценността на спечеленото доверие от страна на клиента; за маркетинговите кампании, излизането на външни пазари и инициативите, в които Пъмп Систем ще се включи през 2016 г.

 • В Пъмп Систем продължаваме да се развиваме и да търсим нови пазари

  В Пъмп Систем продължаваме да се развиваме и да търсим нови пазари

  Ралица Саралиева, мениджър „Маркетинг и реклама” в Пъмп Систем, пред Инженер.bg за първата година от личния си професионален път, свързан и с една динамична година от развитието на Пъмп Систем; за доверието, отговорността, трудностите и професионалните предизвикателства; за ролята на уважението и подкрепата в екипа; за личното и професионално удовлетворение, както и за най-новите маркетингови инициативи на Пъмп Систем, насочени към улеснение на клиента и плановете за развитие извън пределите на страната.

 • Здравка Атанасова пред Инженер.bg: Коректността в бизнеса е от изключително значение

  Здравка Атанасова пред Инженер.bg: Коректността в бизнеса е от изключително значение

  Има хора, чиято енергия, оптимизъм и позитивизъм са в състояние да вдъхновят и най-големите скептици. Хора, имащи дързостта да се изправят срещу големи предизвикателства. Хора с голямо сърце, които с хъса, с който се състезават с конкуренцията, са готови да защитят и всеки от хората в екипа си. Такъв човек е инж. Здравка Атанасова, управител на фирма Адара Инженеринг, която наскоро бе отличена със сертификат „Коректна фирма” 2015.

 • Xylem Water Solutions избра Алмекс-БГ за единствен дистрибутор в България

  Xylem Water Solutions избра Алмекс-БГ за единствен дистрибутор в България

  Инж. Григор Йорданов, управител на Алмекс-БГ пред Инженер.bg, за създаването и утвърждаването на фирмата като доказан доставчик на висококачествено помпено оборудване, за дългогодишното партньорство с водещия шведски производител Xylem Water Solutions AB, за развитието на отговарящ на всички съвременни стандарти сервиз, за отговорността в работата с клиентите и спечеленото доверие.

 • Интернет за офиса - как да изберем правилния за нас доставчик?

  Интернет за офиса - как да изберем правилния за нас доставчик?

  Искате надежден доставчик на интернет във вашия офис? Партньор, на който бихте могли да имате доверие, който да ви осигури необходимите ви скорост, сигурност и надеждност на интернет-връзката. На който да разчитате във всеки момент, независимо от часа или деня от седмицата. За да обясни какви са критериите за избор на правилния за вашия бизнес интернет-доставчик, се обърнахме към Мадлен Ангелова от Булгартел.

Още от ВиК