Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Интервю

Айсел Чауш от офиса на Адара Инженеринг в Бургас за очакванията и стремежите на фирмата през 2017 г.

02.03.2017 г.

Доказанато българско дружество Адара Инженеринг, специализирано в доставката и инженеринга на вакуум-помпи и системи, водни помпи и помпени системи, специални помпи и автоматика ниско и средно напрежение, продължава своето успешно развитие у нас. Сериозен принос за това има и звеното на компанията в Югоизточния регион на страната. Повече за заслугите на регионалния офис на Адара Инженеринг в Бургас, за търсенето на помпени решения в него, както и за очакванията на фирмата през 2017 г., в коментар за Инженер.bg на г-жа Айсел Чауш, консултант-продажби в компанията.


Госпожо Чауш, как бихте определили изминалата година за звеното на Адара Инженеринг в Бургас?

Изминалата година бих определила като изключително успешна за Адара Инженеринг за нашия регион. Успяхме да изпълним голяма част от поставени цели и стратегии за периода, което доведе и до положителни резултати в дейността на компанията. Благодарение на това постигнахме сериозен ръст в продажбите в Бургас и околностите.

 

Смятате ли, че се наблюдава по-засилено търсене на помпи и помпени решения в Бургас и региона?

Със сигурност отчитаме по-засилен интерес от страна на потребителите. Развитието и индустриалното разрастване на производството в Югоизточния регион на България силно се усеща в дейността на Адара Инженеринг. Наблюдаваме по-голямо търсене на различни групи продуктови решения, които предлагаме, в т.ч. вакуумни помпи и системи, помпи за отопление и климатизация, системи за водоснабдяване и отводняване и др.

 

Какво успява да ви затвърди като предпочитан доставчик на помпени изделия в Югоизточния регион?

Да се докажем като надежден и доверен партньор сред клиентите се оказа никак нелека задача. Стараем се да покажем, че Адара Инженеринг е не просто поредния доставчик на помпено оборудване, а предлага цялостна професионална услуга, включително посещение на място, информиране, консултиране от опитни специалисти, доставка до клиента. Това, което ни помага да се наложим постепенно на пазара, са качествените и високо енергийно-ефективнипомпи и помпени системи, съчетани с икономически изгодни цени и най-вече добрата екипна работа на колегите и приятелското отношение към клиентите.


На какво ще разчитате и акцентирате през 2017 г. с цел подобряване услугите на компанията?

Това, към което се стремим през 2017 г., е да запазим позициите си на пазара, както и да увеличим обема на продажбите. Ще се възползваме от всяка възможност за привличане на нови клиенти. Ще съсредоточим усилия и към навлизане и позициониране на компанията в нови пазарни ниши, както и към спечелване на по-голяма разпознаваемост за някои от марките, които Адара Инженеринг предлага на пазара за помпи и помпени системи.


Какво ще пожелаете на Адара Инженеринг и на всички ваши клиенти и партньори през годината?

Бих искала да пожелая на моите колеги от Адара Инженеринг, партньоритеи всички настоящи и потенциални клиентиздрава, ползотворна и много успешна година.


Повече информация за Адара Инженеринг, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!Източник на снимковия материал: Адара Инженеринг

Още от ВиК