Новини

 • Юроком 2000 представя Valsir Blackfire – първата огнеустойчива канализационна система на муфена връзка

  Юроком 2000 представя Valsir Blackfire – първата огнеустойчива канализационна система на муфена връзка

  „Valsir Blackfire – първата в света шумопоглъщаща и пожароустойчива канализационна система на муфена връзка, която при това е със сертификат за негоримост клас B1, съг-ласно DIN4102, е вече част от продуктовата ни гама“, обявиха за Инженер.bg от Юроком 2000 – утвърдено българско дружество в доставката на решения за инфраструктурното и сградното строителство. Ето какво още разказаха от фирмата за иновативните продукти.

 • Индуматик: Нова технология за пречистване на индустриални води със студена плазма от Flowrox Corona

  Индуматик: Нова технология за пречистване на индустриални води със студена плазма от Flowrox Corona

  Flowrox е доказана финландска компания, специализирана в областта на флуидната техника, помпеното оборудване, решенията за опазване на околната среда и филтърните технологии. „Наскоро Flowrox представи новоразработената си технология Flowrox Corona – първата в света, уникална технология за индустриално пречистване на вода, която използва студена плазма“, съобщиха за Инженер.bg от фирма Индуматик, официален представител на Flowrox за България.

 • Електра Помпа: Saer започва годината с обновен каталог и мащабен проект в оранжерия у нас

  Електра Помпа: Saer започва годината с обновен каталог и мащабен проект в оранжерия у нас

  Италианските помпи за чисти води Saer са добре познати на българския пазар, благодарение на утвърдената компания в областта на помпеното оборудване Електра Помп. „Най-новият продуктов каталог на Saer е вече онлайн! Селекцията е съставена от предложения както за битови, така и за професионални приложения от линията с малки размери, която производителят поддържа“, съобщиха за Инженер.bg от Електра Помп. Гамата включва компактни системи за повишаване на наляганеи мн.др.

 • Аква Системи: Направете крачка към чистата питейна вода, обработена без химикали, с Cintropur 2100 с UV лампа

  Аква Системи: Направете крачка към чистата питейна вода, обработена без химикали, с Cintropur 2100 с UV лампа

  И вие ли смятате, че заслужавате чиста питейна вода? И вие ли искате да си гарантирате, че нито домът, нито офисът ви ще са застрашени от патогенни бактерии, вируси и други замърсители във водата. От българската компания Аква Системи могат да ви предоставят ефективно и надеждно решение за целта. Пречиствателят Cintropur 2100 с UV лампа гарантира 100% физическа защита на водата, без използването на химикали, като е подходящ както за битови, така и за промишлени приложения.

 • Юроком 2000: Търсите лукс и уют? Подарете си „умна“ вана с решението Multiplex Trio E3 от Viega

  Юроком 2000: Търсите лукс и уют? Подарете си „умна“ вана с решението Multiplex Trio E3 от Viega

  Умна баня? Да, и това е възможно! Благодарение на интелигентните фитинги Multiplex Trio E3 на Viega вече можете да контролирате вашата вана, така че да осигурите максимален комфорт за вас и вашето семейство. „Точната температура на водата и нивото на запълване могат да бъдат предварително избрани, а ваната може дори да се пълни чрез безжична локална мрежа с помощта на приложение за смартфон“, обясниха за Инженер.bg от фирма Юроком 2000, партньор на Viega у нас.

 • Електра Помп представя иновативни пречиствателни станции за отпадъчни води без електрозахранване на Biorock

  Електра Помп представя иновативни пречиствателни станции за отпадъчни води без електрозахранване на Biorock

  Иновативни малки пречиствателни станции за отпадъчни води (ПСОВ), които работят без ел. захранване и механични компоненти, включи в продуктовото си портфолио доказаната българска компания Електра Помп. Уникалната технология е на Biorock и включва реактори с биомаса, обогатена със специален ензим. Къде намират приложение тези системи и защо гарантират ефективност и по-малки инвестиционни и експлоатационни разходи разказаха пред Инженер.bg експертите от Електра Помп.

 • АкваКом Електроникс: Искате да сервирате храни и напитки с безупречен вкус? Запознайте се с филтрите Pentair Everpure

  АкваКом Електроникс: Искате да сервирате храни и напитки с безупречен вкус? Запознайте се с филтрите Pentair Everpure

  Обичате кафе, нали? Еспресо с характер, ароматно капучино или нежно лате – което и да изберете, 98% от състава на вашата любима напитка е общ – вода! Ето защо нейното качество е от почти същото значение каквото и на кафето, което използвате. Колкото по-добра e водата, толкова по-добро е и кафето, заявяват експертите. Затова тазгодишният световен бариста шампионат, който се проведе в Бостън, се довери на филтриращите решения на Pentair от серията Everpure.

 • Вило България: Wilo-Rexa MINI3 слага край на компромисите по отношение на дренажа

  Вило България: Wilo-Rexa MINI3 слага край на компромисите по отношение на дренажа

  Имате къща с прекрасен двор и не желаете той да се превърне в блато след следващия интензивен дъжд? Или пък сте експерт в строителството и последното, което искате, е изкоп, пълен с вода? Е, Wilo има оптималното решение за подобни случаи. Международният производствен лидер разработи специалната помпа Wilo-Rexa MINI3, с което слага край на компромисите по отношение на дренажа. Wilo-Rexa MINI3 е безкомпромисна както по отношение на ефективност и производителност, така и като надеждност.

 • ДМ Арматурен: Иновативен и гъвкав, телескопичният фитинг Hawle-Vario осигурява надеждна връзка между тръбите

  ДМ Арматурен: Иновативен и гъвкав, телескопичният фитинг Hawle-Vario осигурява надеждна връзка между тръбите

  „Почти никога условията за строително-монтажните работи не са идеални. За щастие, техническите решения са достигнали достатъчно високо ниво, за да се преодолеят всякакви препятствия и доказателство за това е иновативния телескопичен фитинг Hawle-Vario”, заявиха за Инженер.bg от утвърденото българско дружество ДМ Арматурен, основано първоначално като дъщерно на Hawle Armaturenwerke. Повече за гъвкавото съединение и за неговата първа инсталация във Великобритания ще ви разкажем в днес.

 • VIP Service – новата сервизна услуга от Аква Системи само за избрани клиенти

  VIP Service – новата сервизна услуга от Аква Системи само за избрани клиенти

  VIP услуги за VIP клиенти! Утвърденото българско дружество, предлагащо продукти и цялостни решения за ВиК и ОВК инсталации – Аква Системи, предлага нов подход за работа на своите доверени клиенти. „Grundfos VIP Service е специален сервизен пакет, предназначен за наши клиенти – собственици на помпено оборудване Grundfos. Услугата се предлага само за избрани потребители с правилно подбрани, коректно монтирани и настроени помпи“, съобщиха за Инженер.bg от българската компания.

Още от ВиК