Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Адара Инженеринг навърши 15 години с весел купон, много настроение и амбициозни планове за развитие

26.08.2019 г.


Утвърдената компания в областта на помпеното оборудване Адара Инженеринг, навърши 15 години! На 24 август 2019 г. екипът на дружеството отпразнува юбилея в комплекса Старозагорски минерални бани. „В празника се включиха колегите от 6-те ни офиса в страната – София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе и Велико Търново. Пожелаеме си здраве, успехи и все повече поводи за тържества“, коментира за Инженер.bg инж. Здравка Атанасова, управител на фирмата.През последните 15 години Адара Инженеринг изгради и затвърди име на надежден партньор както на българската индустрия, така и на обществения ВиК сектор. А пътят към успеха включва богато портфолио от технически решения на доказани световни производители, коректност и висок професионализъм.


В продуктовата гама на българската компания са включени: вакуумни помпени решения на Busch, индустриални и ВиК помпи на Argal и Hermag, специални помпи за високохигиенни изисквания Gea Hilge, варелни и лабораторни помпи Jessberger, както и разнообразието от продукти на Grundfos.


Структурата на Адара Инженеринг обхваща офиси в шест български града, като по този начин екипът на фирмата има възможността да консултира професионално клиентите на дружеството от цялата страна. Но не само. Адара Инженеринг редовно присъства на някои от най-големите технически международни форуми у нас.


„Гордеем се, че можем да отбележим този юбилей подобаващо. В света на индустрията и строителството не винаги е лесно, но благодарение на нашия сплотен, мотивиран и отговорен екип, преодоляваме препятствията и продължаваме да реализираме заедно целите ни. Най-голямото предимство от работата с Адара Инженеринг е, че нашите клиенти могат да разчитат на надеждни, навременни и професионални услуги и продукти от нас“, коментираха от компанията.


Очаквайте скоро в Инженер.bg интервю с инж. Здравка Атанасова, която ще сподели с читателите ни интересни факти от историята на фирмата и ще открехне „вратата“ към плановете за развитие на Адара Инженеринг през следващите години!Инженер.bg благодари на Здравка и Христо Атанасови и на целия им сърцат екип за възможността да споделим с тях празника им! От сърце им желаем здраве и все същия устрем към нови пазарни победи!


Повече информация за Адара Инженеринг ЕООД , марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от ВиК