Новини

АкваКом Електроникс: Искате да сервирате храни и напитки с безупречен вкус? Запознайте се с филтрите Pentair Everpure

10.12.2019 г.


Обичате кафе, нали? Еспресо с характер, ароматно капучино или нежно лате – което и да изберете, 98% от състава на вашата любима напитка е общ – вода! Ето защо нейното качество е от почти същото значение каквото и на кафето, което използвате. „Колкото по-добра e водата, толкова по-добро е и кафето, заявяват експертите. Затова тазгодишният световен бариста шампионат, който се проведе в Бостън, се довери на филтриращите решения на Pentair от серията Everpure”, заявиха за Инженер.bg от утвърденото българско дружество АкваКом Електроникс, партньор на производителя у нас.Дали е случаен фактът, че ресторанти, кафетерии и сладкарници по целия свят разчитат на технологиите на Pentair, за да предложат най-добрия възможен вкус на своите клиенти? „Качеството на водата може както да подобри, така и да съсипе напитки, ястия, лед или хранителни продукти. Ето защо нашите партньори Pentair разработиха серията Everpure, която повече от 80 години подпомага хранително-вкусовата индустрия с иновативни решения“, посочиха от българската компания.Гамата продукти, които могат да направят храната ви по-вкусна, а напитките – безупречни, включва:

 - Филтриращи системи;

 - Филтриращи флакони;

 - Специални дизайнерски модели с различни облицовки, които да се впишат в елегантния вид на помещенията.


В хранително-вкусовата промишленост строгите стандарти за качество и хигиена са основна „съставка“ за всяко успешно заведение. Pentair помага на този бизнес сегмент, като повишава качеството на продуктите, предпазва и оптимизира уредите и по този начин повишава ефективността. Филтриращите решения от гамата могат да се използват при приготвянето на кафе, чай, газирани напитки, лед, при готвене на пара и измиване на посудата, както и във всяка друга дейност „зад тезгяха“, при която се използва вода.„С изключителна технология за филтриране, висока производителност и дълготрайност, гамата Pentair Everpure осигурява чиста, бистра вода със страхотен вкус. А освен това, продуктите от серията са напълно подходящи и за битова употреба, така че можете да защитите здравето и на вашето семейство“, разясниха в заключение от АкваКом Електроникс.


Повече информация за АкваКом Електроникс ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: АкваКом Електроникс, Pentair

Още от ВиК