Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Аквастарт: Инверторните системи Sirio с водно охлаждане гарантират постоянно налягане на водата, докато пестят енергия

23.09.2019 г.Имате помпено оборудване, но искате то да работи по-ефективно? От Аквастарт имат предложение за вас. Честотните преобразуватели Sirio на Italtecnica осигуряват постоянно налягане на водата в системата, като регулират оборотите на помпения двигател, според моментните параметри. Оборудвани с водно охлаждане, тези уреди пестят енергия, а при това са изключителни лесни за експлоатация. Нужно е само да зададете налягането, което ви е необходимо, и помпата започва да работи оптимално“, заявиха от българското дружество, партньор на производителя у нас.


 

Инверторните системи Sirio осигуряват честотно управление за поддръжане на постоянно налягане при водоснабдяване и са изключително подходящи за домашни помпени системи. „Охлаждат се посредством протичащата през уреда вода, като имат и функция за софт старт и стоп, което предотвратява опасността от хидравличен удар. Освен това, можете да разчитате и на ефективен мониторинг на течове за защита на помпата при повторни рестарти“, посочиха още от Аквастарт.


Инверторните системи Sirio имат вградени защити и от:


 - Пренапрежение;

 - Късо съединение;

 - Висок ток;

 - Работа на сух ход;

 - Некоректно ел. захранване.Регулаторите от серията работят с максимално налягане от 8 bar, като работното налягане може да се настройва от 1.5 до 7 bar. Уредите имат вграден сензор за налягане, степента им на защита е IP54, а захранването на инвертора е монофазно. От Аквастарт предлагат следните опции за честотен регулатор Sirio:


 - Sirio 220 V – за помпи с ел. захранване 3x220 V (трифазни), максимален ток 9.7 А и мощност 2.2 kW;

 - Sirio Entry 220 V – за помпи с ел. захранване 220 V (монофазни), максимален ток 10.5 А и мощност 1.5 kW;

 - Sirio Entry ХР 220 V – за помпи с ел. захранване 220 V (монофазни), максимален ток 14 А и мощност 1.87kW.


Italtecnica произвежда и проектира механични превключватели за налягане и електронни устройства за електрически помпи от 1982 г. През 2006 г. използвайки придобитото ноу-хау от своя дългогодишен опит, компанията разработи и пусна на пазара инвертора Sirio, с който изведе непрекъснато нарастващото си семейство драйвери за променлива скорост на ново ниво“, разказаха от Аквастарт.


За да представи своите продукти на международните пазари, италианският производител ще се включи в предстоящото изложение The big 5 в Дубай, Обединени арабски емирства.The Big 5 е сред най-големите и най-влиятелните строителни изложения в Близкия Изток. От 1979 г. насам събитието лансира продукти, улеснява партньорствата, обмена на знания и добри практики в строителната индустрия, като същевременно служи като портал за достъп на международните компании до пазара в Близкия Изток.


През 2019 г. The Big 5 чества своя 40-годишен юбилей и ще се превърне в глобален център за строителната индустрия.

  

Повече информация за Аквастарт ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Аквастарт, Italtecnica, The Big 5

Още от ВиК