Да помогнем на българските болници с дооборудване, подръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Аква Системи: Направете крачка към чистата питейна вода, обработена без химикали, с Cintropur 2100 с UV лампа

06.02.2020 г.


И вие ли смятате, че заслужавате чиста питейна вода? И вие ли искате да си гарантирате, че нито домът, нито офисът ви ще са застрашени от патогенни бактерии, вируси и други замърсители във водата. От българската компания Аква Системи могат да ви предоставят ефективно и надеждно решение за целта. „Пречиствателят Cintropur 2100 с UV лампа гарантира 100% физическа защита на водата, без използването на химикали, като е подходящ както за битови, така и за някои промишлени приложения“, съобщиха за Инженер.bg от доказаното българско дружество – партньор на производителя за българския пазар.Cintropur 2100 е с изключително компактни размери и може да се монтира в тесни пространства. Това го прави приложим за водопроводни системи, водопреносни мрежи, бани, душове, аквариуми, при санитарна обработка на вода, в хладилни машини, фонтани, инсталации за миене на продукти и др. Използва се ефективно и за обработка на дъждовна вода, вода от сондажи, кладенци и др.


„Дезинфекцията с UV лампа постига 100% отстраняване на опасните микроорганизми, включително Легионела. Самата лампа е производство на Philips и е с мощност 25 W. Подмяна на лампата е необходима веднъж годишно, а смяна на кварца – веднъж на 5 години“, поясниха от Аква Системи.


Ето и останалите технически характеристики на пречиствателя:


 - Максимално работно налягане: 16 bar;

 - Максимална работна температура на течността: 50 °C;

 - Максимален дебит на пречистване на водата при температура 30 °C: 1500 l/h;

 - Електрическо захранване: 1 x 230/240 V, ≈ 50 Hz.


В комплекта са включени щепсел, конзола за стенен монтаж и комплект холендрови фитинги за монтаж с външни резби 3/4" и 1".


„Преди уреда трябва да се монтира или да има монтиран филтър за премахване на частиците от водата, постъпваща в стерилизатора с пропускливост 10÷50 µ. Този филтър не е включен в доставката на Cintropur 2100 и може да бъде поръчан отделно“, уточниха от българското дружество.


Cintropur 2100 се комбинира с модули за филтриране и пречистване от същата гама на производителя, като по този начин се постига тристъпкова обработка на водата, при която се отстраняват твърди замърсители, премахва се неприятният мирис и вкус и се дезинфекцира.


„Cintropur 2100 е единствената необходима крачка към чиста питейна вода, която можете да направите още днес“, заявиха в заключение от Аква Системи.


Повече информация за Аква Системи ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Аква Системи, pixapay.com

Още от ВиК