Новини

Великден продължава с фирма Илва! Грабнете сега качествени помпени предложения на специални цени

03.05.2019 г.

Не всеки ден е Великден, но пък беше съвсем скоро! А от доказаната българска компания Илва го отбелязват с още няколко страхотни продуктови предложения на специални цени. „Само сега предлагаме на всички наши клиенти висококачествени помпени решения Grundfos, включително потопяемата центробежна помпа SQ, както и дренажните помпи SB и Unilift – на празнични цени“, съобщиха за Инженер.bg от Илва. Количествата са ограничени, така че не ви съветваме да чакате.


Потопяема помпа Grundfos SQSQ е компактна многостъпална центробежна помпа, снабдена с мотор с постоянен магнит, която осигурява напор до 200 m. При това се монтира лесно в отвор, който може да е голям колкото самата помпа. „Моделът намира различни приложения: снабдяване с вода на нивото на земята – частни жилища, малки хидротехнически съоръжения, системи за напояване, трансфер на течности в резервоари, усилване на налягане, изпомпване за целите на екологията или водни проби, гаражи, бензиностанции и др.“, обясниха от Илва.


Потопяема бустер помпаGrundfos SBПотопяемата бустер помпа SB е изключително подходяща, когато се налага да се изпомпват чисти води – например дъждовни. Сред основните ѝ предимства са високата надеждност, безшумната работа и вградената защита. „SB се предлага в два варианта – с вградена смукателна решетка (мрежа 1 mm) или със страничен вход, който включва гъвкав смукателен маркуч с плаваща смукателна решетка (мрежа 1 mm)“, посочиха от българската компания.


Дренажна помпа Grundfos Unilift KPС едностъпалната помпа за дренажи с полуоткрито работно колело Unilift KP можете да изпомпвате дренажни води, включително отпадъчни дренажни води, или да я монтирате в колекторни резервоари. Unilift KP е подходяща както за постоянно, така и за временно самостоятелно инсталиране.


„Моделът е от неръждаема стомана със здрава конструкция, като външният кожух е от една цяла част. Мрежовият кабел и кабелът от нивомера са свързани към общ отлят херметически щепсел, който се поставя в контакт на херметически уплътнения корпус на статора. Помпата е решена конструктивно с херметизиран монофазен или трифазен синхронен електродвигател с камера на ротора, пълна с течност и смазващи се с вода лагери“, разясниха от Илва.


За повече информация относно промоционалните предложение можете да се свържете с д-р ф.м.н. Илия Варзанов на телефон: 0889 896 897.


Побързайте и грабнете най-подходящите за вас помпени решения.


Повече информация за Илва ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Илва, Grundfos

Още от ВиК