Новини

Вило България: Wilo-Rexa MINI3 слага край на компромисите по отношение на дренажа

04.12.2019 г.


Имате къща с прекрасен двор и не желаете той да се превърне в блато след следващия интензивен дъжд? Или пък сте експерт в строителството и последното, което искате, е изкоп, пълен с вода? Е, Wilo има оптималното решение за подобни случаи. Международният производствен лидер разработи специалната помпа Wilo-Rexa MINI3, с което слага край на компромисите по отношение на дренажа. Повече за продукта Инженер.bg научи от специалистите от Вило България.


 

„Wilo-Rexa MINI3 е безкомпромисна както по отношение на ефективност и производителност, така и като надеждност. Без значение дали става дума за отпадъчни, дъждовни или подпочвени води, те вече не са проблем за вашия дом, градина или строителен изкоп“, заявиха от българското дъщерно дружество на Wilo.


Оптимизирана хидравлика


Моделът се отличава с максимална ефективност при минимални усилия за поддръжка. „Интервалите между отделните обслужвания са значително по-дълги, благодарение на маслената камера с две маслени уплътнения и механично уплътнение в допълнение към здравите, гумирани кабелни връзки“, уточниха от Вило България. Директният достъп както до уплътнителната камера, така и до корпуса на помпата допълнително минимизира времето, необходимо за поддръжка.


Корпусът на помпата е изработен от високоустойчив сив чугун. В процеса на производство разработчиците решават да изготвят и иновативна пластмасова версия, която, в сравнение с работните колела от неръждаема стомана, има предимството да е напълно устойчива на корозия. Използването на пластмаса позволява транспортиране на широк спектър от течности, дори агресивни вещества.


Допълнителна надеждност и защита от наводнения Wilo-Rexa MINI3 осигурява чрез надеждното си центробежно работно колело. А свободният проход от 40 mm я прави устойчива на твърди частици.


„Тази помпа поставя нови стандарти в класа на компактните канализационни помпи с напор от 13 m и дебит 22 m3/h”, посочиха от Вило България.


Лесен монтаж при различни условия


Предимствата на Wilo-Rexa MINI3 не спират дотук. Въпреки високите си показатели, моделът има изключително компактна конструкция и ниско тегло, което го прави подходящ както за стационарен монтаж, например в шахти за битови отпадъчни води, така и за гъвкава употреба в приложения като обезводняване на изкопи, т.е. дори при изключително тесни пространства.


Със степен на защита IP68, Wilo-Rexa MINI3 е напълно подходяща и за мокро монтиране на кладенец.Повече информация за Вило България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Wilo, pixabay.com

Още от ВиК