Новини

Искате чиста вода за вашия дом или бизнес? Решението е системата Dropson EMI-2500 – сега на специална цена от Аква Системи

29.11.2018 г.

Писнало ви е от образуване на котлен камък в пералнята. Пие ви се вода от чешмата, но се притеснявате дали е годна? Стига вече! Само сега можете да закупите система против котлен камък Dropson EMI-2500 на специалната цена от 550.00 лв. Възползвайте се от изгодното предложение на фирма Аква Системи.


Аква Системи ви предлага едно ново и иновативно решение на проблема с натрупването на варовик – технологията E.M.I. (Electronic Magnetic Impact). Благодарение на висококачествените материали, от които са изработени системите Dropson резултатите са гарантирани. За третиращите клетки е използвана неръждаема стомана AISI 316 L. Кутията на уреда е направена от неръждаема стомана AISI 304, а щуцерите – от неръждаема стомана AISI 303.


Вашият нов любим продукт намира приложение както в домакинството, така и в земеделието, индустрията, плувните басейни, фонтаните и топлотехниката.


Скъпи потребители, не се колебайте! Системата против отлагане на варовик Dropson EMI-2500 е ефикасна и лесна за монтаж със своето тегло от само 4.3 kg, като същевременно изразходва само 15 W.Бъдете рационални! Закупете вашия нов приятел в домакинството от Аква Системи и се възползвайте от бърза и безплатна доставка! А ако се тревожите, че нещо може да се случи, можете да разчитате на 5-годишна гаранция.


Побързайте! Осигурете чиста и качествена вода за вас и вашето семейство и бизнес с иновативната система против котлен камък Dropson EMI-2500.


Повече за промоцията можете да намерите в Промо.bg.


Повече информация за Аква Системи ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Аква Системи


Още от ВиК