Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

ДМ Арматурен с напълно обновен и информационно обогатен фирмен сайт

22.01.2018 г.

Утвърденият доставчик на продукти за водопроводни и канализациони мрежи ДМ Арматурен стартира 2018 г. с нова, напълно променена визия на своя фирмен сайт, съобщиха за Инженер.bg от фирмата. „На обновения ни сайт, нашите клиенти и партньори ще намерят много повече и по-лесно достъпна информация за дейността на дружеството, за фирмите, с които си партнираме, както и каталожна техническа документация за предлаганите от нас продукти“, допълниха от ДМ Арматурен.Сайтът е с улеснена навигация, модерен и функционален изглед и възможност за търсене по каталожен номер. Наред с изцяло обновената визия, той включва и нова страница - „Новини“, на която са поместени статии за иновативните решения от продуктовите гами на партньорите на ДМ Арматурен. „Това е страница, която ще търпи непрекъснато развитие и която ние ще използваме, за да информираме своевременно нашите клиенти и партньори за актуални новости, в това число най-новите ни продукти, участието ни в събития, реализирани от нас проекти и мн.др.“, коментираха от ДМ Арматурен.


Наред с богатото информационно съдържание, на адрес: www.hawle.bg посетителите ще намерят още интересни презентационни видеа и богата снимкова галерия.


ДМ Арматурен е утвърден доставчик на спирателна и присъединителна арматура за вода с марка Hawle. ДМ арматурен предлага също така фланшови адаптори и муфи на италианския производител Nova Siria, част от Hawle Group. Фирмата е дистрибутор и на датския производител на ултразвукови водомери за дистанционно отчитане – Kamstrup. Сред партньорите на ДМ Арматурен е и фирма Komplex от Словакия, която е разработила интелигентна система за радиочестотна идентификация на подземни инфраструктурни мрежи.Повече информация за ДМ Арматурен ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!Източник на снимковия материал: ДМ Арматурен

Още от ВиК