Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Електра Помп отвори онлайн магазин! Изберете водещи продукти за ВиК системи бързо, лесно и ефективно

20.06.2019 г.

Имате нужда от помпено оборудване, но нямате време за обикаляне по специализирани магазини? Електра Помп има решение на този проблем. От началото на април 2019 г. утвърденото българско дружество, позиционирано във Варна, вече има собствен онлайн магазин, от който лесно и удобно можете да закупите висококачествено оборудване на международни производители като Saer Elettropompe, Faggiolati pumps, Planus и Мatic. Целият асортимент, условията на доставка, както и полезни съвети за избор на оборудване можете да намерите на www.pompi.bg.„Изискванията на пазара за индустриално оборудване, както и на всеки друг, водят към все по-бързи услуги. Именно затова създадохме онлайн платформата – целта ни е да осигурим на нашите клиенти интуитивен избор и безпроблемна доставка“, заявиха пред Инженер.bg от Електра Помп.


В онлайн магазина на варненската компания са налични продукти на водещи производители от следните категории:

 - Битови, циркулационни, сондажни, центробежни наземни, дренажни помпи;

 - Хидрофори и хидрофорни системи;

 - Помпи, миксери и аератори за отпадъчни води;

 - Помпени станции за битови отпадъчни води;

 - Пречиствателни станции;

 - Хоризонтални и вертикални многостъпални помпи;

 - Потопяеми двигатели;

 - Измервателни и контролни уреди;

 - Електрически и контролни табла;

 - Омекотители, UV системи за пречистване на вода, филтри, филтриращи елементи, кутии и стойки за филтри;

 - Резервоари и съдове за течности;

 - Мембранни разширителни съдове;

 - Аксесоари.За улеснение на всеки клиент специалистите от Електра Помп са изготвили специален въпросник за избор на помпа, така че да могат да удовлетворят конкретните нужди и да предоставят адекватно и ефективно решение. „Предоставяме и специален софтуер за селекционните програми на Saer Elettropompe и Faggiolati pumps. Ако имате нужда от такъв, единственото, което трябва да направите, е да се свържете с нас“, информираха от фирмата.


Освен богато разнообразие от качествени и надеждни продукти, онлайн магазинът на Електра Помп осигурява на всички свои потребители опция за преглед при доставка, както и безплатни куриерски услуги при поръчка над 150 лв.


Повече информация за Електра Помп ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Електра Помп, freepik.com

Още от ВиК