Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Илва: Включете се в нашия семинар, посветен на двигателя MGE на Grundfos, на 31 май и 1 юни 2018 г.

03.05.2018 г.

Утвърденото българско дружество Илва кани всички заинтересовани експерти на специализиран семинар, посветен на най-новия помпен двигател MGE на Grundfos. „Всички колеги и специалисти в областта на помпеното оборудване са добре дошли да се включат в събитието. Основният акцент ще бъдат изключителните възможности за енергийна ефективност, които иновативната разработка на датския производител предлага“, съобщиха за Инженер.bg от Илва. Семинарът ще се състои на 31 май и 1 юни 2018 г., а негов съорганизатор е Грундфос България.Двигателят МGE предлага най-висок клас енергийна ефективност IE5, който ще влезе в сила в държавите от Европейския съюз през 2020 г. „Този тип двигатели са разработени с вграден честотен преобразувател и работят със специалния софтуер за управление на Grundfos. Искате да постигнете 10% икономия на енергия и с 25% съкращаване на срока на изплащане на помпата – МGE е решението, от което имате нужда“, обясниха от Илва. Дружеството е специализирано в доставките на високотехнологично помпено оборудване и е оторизиран дистрибутор на Grundfos – лидер в помпените решения за бита, индустрията и гражданското строителство.


За да популяризира двигателя от последно поколение сред българските специалисти, фирма Илва ще проведе семинар в комплекс „Старосел“, с. Старосел, обл. Пловдив, на който с богата презентационна програма ще бъдат представени приложенията на МGE. Семинарната програма включва още:


 - Решения на Grundfos за воден цикъл;

 - SMART Digital (цифрови) мембранни дозиращи помпи;

 - Контролери и сензори за следене на различни параметри на водата;

 - Системи за дезинфекция на вода;

 - Интелигентни решения за дистанционен контрол и наблюдение;

 - Системи за обратна осмоза с помпи Grundfos;

 - ВМ бустери – помпи за процеси на обратна осмоза и други цели;

 - Сервизни услуги, включително енергийната проверка Energy Chech и др.


Фирмите, които желаят техни представители да присъстват на събитието, могат да заявят участие до 10 май 2018 г., като посочат броя участници, техните имена и длъжности в предприятието.


„Семинарът е за сметка на Илва, без нощувката на 31 май. На разположение сме за допълнителни въпроси и разяснения“, посочиха от българското дружество.


Повече информация за Илва ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Илва, Грундфос България, Grundfos

Още от ВиК