Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Централният офис на Рувекс с нов адрес в София - ул. „Проф. Александър Танев” № 11

06.03.2018 г.

Отскоро фирма Рувекс, водещ български доставчик на продукти и системи в областите ОВК и ВиК, посреща своите клиенти и партньори на нов адрес. „Преместихме се в новия ни централен офис, който предлага несравнимо по-добри възможности да покажем богатството на палитрата от продукти и услуги, които предлагаме, веднага щом сградата, която строим, бе завършена. Тя се намира в ж.к. „Младост“ 4, на ул. „Проф. Александър Танев” № 11. Независимо от преместването, телефоните, на които можете да се свържете с нас, се запазват същите”, уточниха от Рувекс.Новата сграда на Рувекс разполага със собствена складова база, голям шоурум и съвременно оборудвани офис площи. „Удобното местоположение, предлагащо лесен достъп до главни пътни артерии е друго съществено предимство“, допълниха от Рувекс.

 

Рувекс e утвърдено българско дружество, извършващо проектиране, доставка, монтаж и сервизно обслужване на котелни централи, ВиК инсталации, отоплителни и климатични системи. Като свой основен приоритет на развитие от Рувекс определят предлагането и внедряването на решения, работещи с възобновяеми енергийни източници, както и такива, които водят до повишаване на енергийната ефективност на инсталациите като цяло.


„В качеството ни на един от пионерите в изграждането на локални отоплителни системи в България, фирмата ни има над 1000 завършени обекта с безспорно качество на проектираните и изпълнените котелни централи, ВиК инсталации, отоплителни и климатични системи. Заповядайте в новия ни офис!“, заявиха в заключение от фирма Рувекс.Инженер.bg пожелава на колегите от Рувекс здраве, успехи и творческо дръзновение в новия им фирмен дом!


Повече информация за Рувекс, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!Източник на снимковия материал: Рувекс

Още от ВиК