Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

П и М Груп с нов партньор - индийският производител на помпени решения Shakti Pumps

14.12.2017 г.

Българската компания П и М Груп, специализирана в доставката, монтажа и обслужването на обородудване за ВиК системи, разшири партньорската си мрежа с продуктите на индийския производител Shakti Pumps. „Впечатлени сме от качеството на потопяемите помпи, които Shakti Pumps предлага. Това са енергийно-ефективни, надеждни и лесни за поддръжка машини, заради които нашите нови партньори заемат челни пазарни позиции в областта на помпените решения в световен мащаб“, коментираха за Инженер.bg от българското дружество.


Дейността на Shakti Pumps стартира през 1982 г., когато компанията стартира производство на потопяеми помпи и мотори от неръждаема стомана, водена от амбицията да се превърне в разпознаваемо име на международния пазар. „От разговорите с нашите партньори разбрахме с колко много енергия и страст работят те. Доказателство за това са и резултатите им през годините“, заявиха още от П и М Груп.

 


Производственият процес на компанията в Индия е разделен в няколко фабрики, специализирани в развоя на мотори, индустриални помпи, продукция за износ и т.н. Към настоящия момент Shakti Pumps разполага с богато портфолио, в което са включени разнообразни модели и серии потопяеми помпи, вертикални многостъпални помпи, соларни помпи, бустерни системи, канализационни помпи, дизелови помпени агрегати, клапи и мн.др.


Ето и кои продукти на Shakti Pumps могат да предложат от П и М Груп у нас:


- Потопяеми помпи за водоснабдяване QF(SP) и SSP: max H=670 m и max Q=470 m3/h ;

- Вертикални многостъпални, центробежни инлайн помпи SCR, SCRI, SCRN: max H=330 m и max Q=180 m3/h.


Повече информация за фирма П и М Груп, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, бихте могли да намерите в микросайта на компанията в Борса.bg ТУК!Източник на снимковия материал: П и М Груп, Shakti Pumps

Още от ВиК