Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

П и М Груп: „Гордеем се с всички изпълнени обекти и сме благодарни на партньорите ни за доверието“

04.05.2018 г.

За да функционира добре едно експлоатационно дружество, предоставящо комунални услуги, е необходимо да разчита на стабилни партньорства с външни доставчици. Днес ви разказваме именно за една такава българска компания. П и М Груп извършва доставка, монтаж и поддръжка на компоненти и системи за секторите водоснабдяване, канализация, отопление и климатизация. През годините на своята дейност фирмата се e утвърдила като предпочитан партньор на редица ВиК дружества, сред които Софийска вода, ВиК – София област, ВиК – Пловдив, ВиК – Кърджали, ВиК – Стара Загора и др. Повече за успешно изпълнените си обекти разказаха пред Инженер.bg специалистите от П и М Груп.В продуктовото портфолио на българската компания са включени помпи и помпено оборудване на доказани международни производители, сред които Grundfos, Danfoss, HOMA, DAB, S. AIVAZIS, Varisco. „Водещо в нашата дейност е не просто търговията с продукти, а висококачествените услуги, свързани с тях, които можем да предоставим. Така нашите клиенти получават комплексна услуга с гарантиран успешен краен резултат“, подчертаха от П и М Груп.Дружеството извършва:


 - Инженеринг, доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на съоръжения;

 - Гаранционен и извънгаранционен сервиз;

 - Цялостна рехабилитация на помпени станции;

 - Проектиране и изработване на ел. табла;

 - Съпътстващи строително-монтажни работи.


Благодарение на това богато разнообразие от операции фирмата неведнъж печели търгове в областта на ВиК услугите. Така например, П и М Груп оборудва 45 водоснабдителни помпени станции на територията, обслужвана от Водоснабдяване и канализация – гр. Кърджали. „Работата ни в региона помогна на ВиК – Кърджали да намали разходите си за доставка на вода с близо 35%“, разказаха от компанията.Фирмата е дългогодишен доставчик на помпени агрегати и на ВиК – Стара Загора, като поддържа в наличност голяма част от необходимите резервни части за съответните продукти.


„Предимство на П и М Груп е извършването на пуск на доставеното оборудване, както и изпълнението в срок на необходимите ремонтни дейности“, посочват от ВиК – Пловдив в референцията си за П и М Груп. Компанията изпълнява успешно редица договори с пловдивското експлоатационно дружество, надхвърлящи като обща стойност сумата от 4 млн. лв.


Софийска вода пък препоръчва фирмата като коректен партньор, с който поддържа дългогодишни ползотворни бизнес отношения. Сред обектите, които П и М Груп изпълнява за нуждите на Софийска вода, са „Реконструкция на ПС Кътина“, сервизна поддръжка на оборудване за ПСОВ Кубратово, ПКС Нови Искър, Лозен 1 и 2 и ПС Плана, ремонт на лентови филтърпреси, изграждане на резервоар за утайки и мн. др.„Още през 2014 г. извършихме цялостна реконструкция и модернизация на ПС Лесново, където безпроблемно функционират доставените и инсталирани от нас вертикални помпени агрегати, ел. табло със софтстартери и честотни регулатори, заедно с необходимата прилежаща арматура. Възложител на този проект бе ВиК – София област“, добавиха още от компанията.


„Гордеем се с всички наши изпълнени обекти и сме благодарни на възложителите и партньорите ни за доверието, което ни гласуват години наред“, обобщиха в заключение от П и М Груп.


Повече информация за П и М Груп, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: П и М Груп

Още от ВиК