Новини

Със старта на пролетта фирма Илва обяви пролетна кампания! Вижте избраните помпени решения с битово приложение

03.04.2019 г.

Освен че идва с едни от най-светлите празници, пролетта ни вдъхновява и за по-делнични дела. Това е може би най-предпочитаният и подходящ момент да започнем ремонт у дома, на вилата, а защо не и на работното място. Ето защо фирма Илва отправя специални пролетни предложения към всички свои клиенти. „Само сега можете да вземете топ продукти и доказани помпени решения за битово приложение на специални цени. Побързайте, защото количествата са ограничени“, заявиха за Инженер.bg от българската компания, специализирана в областта на помпеното оборудване.


Ето и кои са промоционалните продукти в пролетна кампания на Илва:


Sololift – подемен канализационен модул

Подемните станции Grundfos Sololift за канализационни води се използват, когато не е възможно гравитачно отвеждане, като модулите се доставят напълно готови за работа и стартират автоматично, щом водата навлезе в резервоара. Sololift е ефективно и компактно решение, което спестява редица технически и естетични проблеми. Два са моделите, включени в промоцията на Илва:

 - Sololift 2-WC-3, която може да поеме отпадъчните води от 1 тоалетна, 1 биде, 1 душ и 1 мивка;

 - Sololift 2-D 2, която е подходяща за отвеждане на горещи отпадъчни води от вана, душ, мивка, перална или съдомиялна машина.


SCALA2 3 – хидрофорна помпа с променливи оборотиСледващото предложение е напълно интегрираната самозасмукваща компактна помпа за повишаване на налягането, чиято инсталация вече е лесна и бърза. „Grundfos SCALA2 3-45 А е цялостна хидрофорна система с променливи обороти, гарантираща комфортно налягане на водата до всички кранове. Състои от помпа, двигател, електронен блок за управление, малък мембранен съд, сензор за налягане и възвратен клапан, обединени в едно компактно устройство, което се монтира бързо и лесно“, разясниха от Илва.


UPS 2 и ALPHA 2L – циркулационни помпиНе е тайна, че циркулацията на гореща вода в системите за водоснабдяване е от решаващо значение за постигане на ниски сметки и комфорт. Ето какво предлагат от Илва:

 - UPS 2 32-80: Циркулационните помпи UPS са с потопен ротор, предназначени са за циркулация на течности в отоплителни и климатични системи. Изработват се с корпуси от бронз или неръждаема стомана и са с енергиен клас А;

 - ALPHA 2L 25-40: Циркулационна помпа с вграден контролер за диференциално налягане, който позволява регулиране на производителността според нуждите на системата. По този начин консумацията на енергия може да бъде намалена с до 80% в сравнение с традиционните помпи.


За повече информация относно промоционалните предложение можете да се свържете с д-р ф.м.н. Илия Варзанов на телефон: 0889 896 897.


Побързай и грабнете най-подходящите за вас помпени решения.


Повече информация за Илва ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Илва, Grundfos

Още от ВиК