Новини

Хидро-Хикс България: Предлагаме висококачествени водомери на турския ни партньор Klepsan

30.11.2018 г.

С богатото си портфолио фирма Хидро-Хикс-България успява да отговори на все по-високите изисквания на пазара в сферата на водообработката. Част от продуктите, които компанията предлага у нас, са на нейния партньор Klepsan Vana – турски производител на фитинги и водомери. „Klepsan развива дейността си още от 70-те години на миналия век, като непрестанно разширява своите производствени бази и обогатява продуктовата си гама“, заявиха за Инженер.bg от българското дружество.През 1994 г. отваря врати фабриката на Klepsan в индустриалната зона Ikitelli, разпростираща се на 2000 m2. Десет години по-късно дейността ѝ се измества в нова, по-голяма фабрика на дружеството. Нейната площ възлиза на 13 500 m2 и се намира в Индустриална зона Hadımköy.


„С нарастващ производствен капацитет Klepsan излиза и на международните пазари, като изнася своя продукция за 9 държави“, посочиха от Хидро-Хикс-България.Сред продуктите, включени в портфолиото на българската компания, са скоростните водомери сух тип с импулсно предаване на сигнала от серия KVS. Принципът на действие на този тип водомери обуславя дълъг експлоатационен живот, както и малки загуби на налягане в системата. Още едно тяхно качество е добрата чувствителност към първоначалното водно количество“, обясниха от компанията.


Водомерите KVS имат вакуумно и магнитно защитена вътрешност, а тялото им е електростатично боядисано и изработено от корозионно устойчив месинг. Оборудвани са с възвратна клапа и двойни филтри и са подходящи за студена вода до 50 °C.В гамата на турския производител са включени още богат набор от спирателни кранове, клапи и фитинги, чието качество и надеждност са гарантирани от сертификатите TSE (TS3148-TS3147-TS579-EN 331), ISO 9001:2000 и PCT (GOST).


„Слоганът на нашите партньори от Турция гласи „Добавяме стойност към водата“ и ние се радваме, че имаме възможност да работим заедно за неговото изпълнение“, коменитраха от Хидро-Хикс-България в заключение.


Повече информация за Хидро-Хикс-България ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Хидро-Хикс-България, Klepsan

Още от ВиК