Новини

Честотен регулатор с водно охлаждане на Italtecnica бе сред новостите на Аквастарт по време на Water Tech

16.04.2019 г.

Честотен регулатор с водно охлаждане на Italtecnica е само една от новостите в продуктовата гама на Аквастарт, която утвърденото българско дружество показа на специализираното изложение Water Tech. Компанията бе част от единствения у нас B2B форум във водния сектор и през март се срещна с партньори, клиенти и експерти от бранша, за да ги запознае с разширеното си портфолио, в което присъстват имената на доказани международни производители.


 

„Sirio е честотен регулатор за помпени системи, който се охлажда посредством протичаща през уреда вода. Инверторната система се отличава с лесни настройка и управление, като има вградени защити от пренапрежение, късо съединение, повишен ток, работа на сух ход и некоректно ел. захранване“, разясниха от Аквастарт. Устройството работи с мощност до 2.2 kW при максимално налягане 8 bar, а степента му на защита е IP54. Sirio намира приложение при надграждане на помпи за водоснабдяване, домашни хидрофорни системи за повишаване на налягането, намаляване на шума и ел. консумацията при водоподаване.

 

Българското дружество ангажира вниманието на аудиторията и с богато разнообразние от помпени решения, сред които водоснабдителни помпи Lowara с мощност до 2.2 kW и вграден инвертор, потопяеми помпи за отпадъчни води Zenit и др.


 

Аквастарт си партнира с френската компания SFA, която произвежда канализационни модули за битова употреба. Продуктите се характеризират с ниски нива на шума при работа, достигащи до само 46 dB, което е с 10 - 20 dB по-малко в сравнение с други подобни решения. Благодарение на изключителната си компактност модулите SFA могат да се монтират директно зад тоалетната чиния, под мивката или в шкаф, без значение колко ограничено е пространството.

 

„Новост в канализационните модули е подобрената серия Sani Access. Тя осигурява директен достъп до механичната и електрическата част, което позволява операции по устройството без нужда от цялостно демонтиране“, посочиха от Аквастарт.

 

Повече информация за Аквастарт ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от ВиК