Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Юроком 2000: Grohe разработи портфолио от продукти в отговор на все по-високите хигиенни изисквания на потребителите

19.05.2020 г.


„Потребителите търсят все по-интелигентни решения за подобряване на хигиената у дома. Ето защо частната и публичната архитектура следва да се насочи към базиран на здравето подход, който да се справя с повишените хигиенни нужди“, коментираха пред Инженер.bg от утвърденото българско дружество Юроком 2000. Фирмата е партньор на световно доказания производител на санитария Grohe, който в последните години разработи специално портфолио за съвременните безконтактни решения за бани и кухни.С въвеждането на нови хигиенни мерки по целия свят, интелигентните архитектурни концепции и интериорен дизайн играят ключова роля за подобряване здравето и безопасността на потребителите. Пространства като обществени тоалетни, офиси, ресторанти или гари трябва да бъдат преосмислени. Но новостите по отношение на санитарните помещения се отнасят и за домовете. „Заедно с устойчивостта, здравословната и хигиенична среда вече ще определят начина, по който изграждаме и проектираме сградите. Потребителите ще искат да сведат до минимум контакта с повърхности и в този ред на мисли безконтактните продукти и задвижваната от речта технология ще стават все по-актуални“, заявиха от Юроком 2000.Чувствителни зони в това отношение са баните, тоалетните и кухните. Днес, повече от всякога, да докоснеш крана на чешмата в обществена тоалетна е крайно непривлекателен вариант. Ето защо безконтактните кранове, които се управляват от инфрачервен сензор, могат да бъдат добра алтернатива.


Благодарение на активирането на водния поток, като просто държите ръцете си под чучура, разпространението на микробите и заразяването са сведени до минимум. В кухнята кранове, които могат да се управляват напълно без ръце и вместо това да активирате водния поток чрез предмишница, лакът, китка или крак“, поясниха от българската компания.

 

„С широката гама от безконтактни продукти Grohe имаме правилния отговор на новите потребителски търсения“, посочиха още от Юроком 2000.


Освен безконтактно активиране, продуктите на Grohe оптимизират водния поток, както и температурата на водата, като по този начин допълнително намаляват риска от размножаване на микроорганизми. Автоматичното промиване и термичната дезинфекция пък предпазват инсталацията от патогенната бактерия Легионела.


Повече информация за Юроком 2000, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Юроком 2000, Grohe

Още от ВиК