Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

Юроком 2000 представя Valsir Blackfire – първата огнеустойчива канализационна система на муфена връзка

23.03.2020 г.


„Valsir Blackfire – първата в света шумопоглъщаща и пожароустойчива канализационна система на муфена връзка, която при това е със сертификат за негоримост клас B1, съгласно DIN4102, е вече част от продуктовата ни гама“, обявиха за Инженер.bg от Юроком 2000 – утвърдено българско дружество в доставката на решения за инфраструктурното и сградното строителство. Ето какво още разказаха от фирмата за иновативните продукти.Гамата Blackfire на италианския производител Valsir е канализационна система, изработена от полипропилен. Тя се състои от многослойни тръби с минерални добавки, фитинги и аксесоари и е предназначена за битово-фекални и дъждовни отводнителни системи, включително отводнителни системи с ниска и висока температура, вентилационни трасета при битови и дъждовни канализационни системи, както и за сградни инсталации.

 

Предвид ситуацията страната, магазинът на компанията в кв. Дианабад, София, и складовата ѝ база в Чепинци, ще работят с предварителна заявка на мейл: office@eurocom2000.net и доставка с транспорт на фирмата.


„В изключителни случаи, след съгласуване с наш служител е възможно получаване от двата ни обекта на предварително заявена и подготвена от нас стока“, уточниха от Юроком 2000.

 


„Продуктите се произвеждат съгласно европейската норма EN1451. Редица специфични характеристики ги извеждат „едни гърди напред“ пред конвенционалните канализационни системи“, посочиха от Юроком 2000. Ето кои са те:

 - Лесна инсталация: благодарение на push-fit връзката, няма нужда от лепила или вредни разтворители;

 - Вътрешен бял слой за улесняване на видео-инспекцията;

 - Висока механична устойчивост, дори при -10 °C;

 - Добър акустичен комфорт в съответствие с европейския стандарт EN 14366. Стойността на шума е 16 dB (A) при скорост на потока 2 l/s;

 - Устойчивост на отрицателно налягане до -800 mbar и на положително налягане до 1.5 bar;

 - Висока химическа устойчивост на веществата, характерни за граждански и промишлени отпадъчни води;

 - Изключителна устойчивост на UV лъчи. Външно съхранение и монтаж са разрешени без риск от повреда или избледняване на цвета.

 

Гамата от тръби и фитинги обхваща размери от Ø 32 mm до Ø 160 mm, като предоставя възможност за свързване и с изделия от други материали като чугун, PE, PVC и PP.

 

„Valsir Blackfire® е екологично чисто решение, тъй като се произвежда от напълно рециклируеми суровини. Едно от от основните ѝ предимства е огнеустойчивостта – клас B1“, подчертаха в заключение от българската компания.

 

Повече информация за Юроком 2000, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Юроком 2000, Valsir

Още от ВиК