Новини

HTI България: Важно е бъдещите експерти в индустрията и строителството да познават важността на логистичните процеси

09.05.2019 г.

Темата за логистиката е една от водещите по важност, когато говорим за ефективни и успешни индустриални процеси. Но запознати ли са с нея достатъчно добре младите експерти в бранша? За да потърси отговор на този въпрос, българското дружество HTI България, част от международния логистичен лидер HTI Group, взе участие в специализираното събитие Академия Лидерите – Reunion. „Радваме се, че имахме възможността да се включим в инициативата и да помогнем на бъдещите специалисти в строителния сектор да навлязат по-задълбочено в темата за веригата на доставки“, заявиха за Инженер.bg от компанията.Академия Лидерите – Reunion се проведе като част от поредицата събития, имащи за цел да срещнат млади специалисти с водещи експерти в сектора на строителството и архитектурата. „Участниците в Академията имат привилегията да се включат в решаването на интересни и важни практически казуси, работейки в интердисциплинарни екипи в различни работилници. Срещата събра на едно място голяма част от включилите се младежи в различните сезони на инициативата“, поясниха от HTI България.


Именно по време на мащабното събитие управителят на българското дружество инж. Красимир Стоянов представи тема, насочена към търговията с материали за строителството и индустрията. В последвалия workshop, всеки от присъстващите влезе в ролята на участник в процеса на доставки. „Зарадва ни фактът, че младежите бяха изключително активни и демонстрираха висока ангажираност, като задаваха въпроси и изказваха мнението си”, коментираха от компанията.За никого не е тайна, че зад логистиката се крият желязна организация, стабилни партньорства, познаване на пазара и на индивидуалните нужди на всеки клиент. Това е и причината HTI, разчитайки на доказани международни производители, непрекъснато да разширява своята продуктова гама. А най-новите попълнения в портфолиото на българското дружество включват модернистични изпълнения на слотово отводняване и ревизионни капаци. „Пазарните тенденциите при материалите за сградно строителство, включително жилищни, индустриални, обществени сгради и градска среда, непрекъснато се променят, а изискванията на проектанти и архитекти стават все по-високи. Ето защо в двете ни локации – София и Варна, вече са налични решения за слотово отводняване и ревизионни капаци, които осигуряват лесен монтаж, дискретно присъствие в интериора и екстериора и надеждна функционалност“, съобщиха от българското дружество на световния логистичен лидер HTI.


Новите предложения са само част от изчерпателната продуктова наличност от материали и оборудване за инфраструктурното и индустриално строителство, която компанията поддържа.Наша цел е не просто доставката на необходимите материали за изпълнението на даден обект. Стремим се към перфектност както в качеството на продуктите, така и в планирането и сроковете за всеки един проект, защото само така можем да сме наистина полезни за нашите клиенти и партньори. Ето защо за нас е важно да предадем тези ценности и маниер на работа и на бъдещите експерти в сектора“, подчертаха в заключение от HTI България.


Повече информация за Ейч Ти Ай България ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: HTI България, Академия Лидерите

Още от ВиК