Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

 • Toshiba задава нови стандарти в дизайна и ефективността на битовите климатични системи с новата серия SHORAI Edge

  Toshiba задава нови стандарти в дизайна и ефективността на битовите климатични системи с новата серия SHORAI Edge

  Toshiba обяви дебюта на SHORAI Edge – най-новите модели вътрешни и външни тела в продуктовата линия R32 за жилищни ОВК инсталации. „Серията SHORAI Edge задава нови стандарти в дизайна и ефективността с уникална и завладяваща естетика в комбинация с най-добрите постижения за този клас с енергийна ефективност (А+++) както в режим на отопление, така и режим на охлаждане“, съобщиха за Инженер.bg от АХИ Кериър HVAC България ЕООД.

 • ДМ Арматурен: Бъдещето на ефективните водоснабдителни услуги е в дистанционното отчитане и ултразвуковите водомери

  ДМ Арматурен: Бъдещето на ефективните водоснабдителни услуги е в дистанционното отчитане и ултразвуковите водомери

  Във връзка с мерките срещу разпространението на COVID-19, Министерство на регионалното развитие и благоустройството преустанови посещенията на инкасатори по домовете за визуален отчет и препоръча изразходваните количества вода да бъдат отчитани дистанционно. Това е само един от фактите, говорещи за промените, които засягат всеки аспект на досегашния ни начин на живот. А очакванията са, че технологичните новости, навлезли рязко заради обстоятелствата, ще се задържат в ежедневието ни.

 • Хидро-Хикс-България: Не сме прекъсвали работа дори и за ден, въпреки извънредното положение

  Хидро-Хикс-България: Не сме прекъсвали работа дори и за ден, въпреки извънредното положение

  Хидро-Хикс-България продължава да работи и да обслужва своите клиенти без прекъсване, въпреки обявеното извънредно положение във връзка с разпространението на COVID-19. „Светът е изправен пред сериозно предизвикателство. Ние, от Хидро-Хикс-България, осъзнаваме отговорността, която носим към нашите партньори и клиенти, особено в сферата на критична инфраструктура, каквато е водната. Ето защо, въпреки ситуацията, продължаваме дейността си на пълни обороти“, заявиха от българското дружество.

 • Електра Помп: Отговорността и гъвкавостта са изключително важни за всяка компания в сложната ситуация днес

  Електра Помп: Отговорността и гъвкавостта са изключително важни за всяка компания в сложната ситуация днес

  Електра Помп е доказана българска компания в доставката, монтажа и сервиза на помпени системи. И като повечето фирми днес тя е изправена пред предизвикателствата, които извънредното положение с COVID-19 поставя пред бизнеса. „Отговорност и гъвкавост трябва да прояви всяка компания, която иска да понесе възможно най-малко последици от усложнената ситуация. Ние продължаваме да работим при вземане на всички мерки за безопасност и хигиена“, заявиха за Инженер.bg от Електра Помп.

 • Юроком 2000 представя Valsir Blackfire – първата огнеустойчива канализационна система на муфена връзка

  Юроком 2000 представя Valsir Blackfire – първата огнеустойчива канализационна система на муфена връзка

  „Valsir Blackfire – първата в света шумопоглъщаща и пожароустойчива канализационна система на муфена връзка, която при това е със сертификат за негоримост клас B1, съг-ласно DIN4102, е вече част от продуктовата ни гама“, обявиха за Инженер.bg от Юроком 2000 – утвърдено българско дружество в доставката на решения за инфраструктурното и сградното строителство. Ето какво още разказаха от фирмата за иновативните продукти.

 • Индуматик: Нова технология за пречистване на индустриални води със студена плазма от Flowrox Corona

  Индуматик: Нова технология за пречистване на индустриални води със студена плазма от Flowrox Corona

  Flowrox е доказана финландска компания, специализирана в областта на флуидната техника, помпеното оборудване, решенията за опазване на околната среда и филтърните технологии. „Наскоро Flowrox представи новоразработената си технология Flowrox Corona – първата в света, уникална технология за индустриално пречистване на вода, която използва студена плазма“, съобщиха за Инженер.bg от фирма Индуматик, официален представител на Flowrox за България.

 • Електра Помпа: Saer започва годината с обновен каталог и мащабен проект в оранжерия у нас

  Електра Помпа: Saer започва годината с обновен каталог и мащабен проект в оранжерия у нас

  Италианските помпи за чисти води Saer са добре познати на българския пазар, благодарение на утвърдената компания в областта на помпеното оборудване Електра Помп. „Най-новият продуктов каталог на Saer е вече онлайн! Селекцията е съставена от предложения както за битови, така и за професионални приложения от линията с малки размери, която производителят поддържа“, съобщиха за Инженер.bg от Електра Помп. Гамата включва компактни системи за повишаване на наляганеи мн.др.

 • Аква Системи: Направете крачка към чистата питейна вода, обработена без химикали, с Cintropur 2100 с UV лампа

  Аква Системи: Направете крачка към чистата питейна вода, обработена без химикали, с Cintropur 2100 с UV лампа

  И вие ли смятате, че заслужавате чиста питейна вода? И вие ли искате да си гарантирате, че нито домът, нито офисът ви ще са застрашени от патогенни бактерии, вируси и други замърсители във водата. От българската компания Аква Системи могат да ви предоставят ефективно и надеждно решение за целта. Пречиствателят Cintropur 2100 с UV лампа гарантира 100% физическа защита на водата, без използването на химикали, като е подходящ както за битови, така и за промишлени приложения.

 • Юроком 2000: Търсите лукс и уют? Подарете си „умна“ вана с решението Multiplex Trio E3 от Viega

  Юроком 2000: Търсите лукс и уют? Подарете си „умна“ вана с решението Multiplex Trio E3 от Viega

  Умна баня? Да, и това е възможно! Благодарение на интелигентните фитинги Multiplex Trio E3 на Viega вече можете да контролирате вашата вана, така че да осигурите максимален комфорт за вас и вашето семейство. „Точната температура на водата и нивото на запълване могат да бъдат предварително избрани, а ваната може дори да се пълни чрез безжична локална мрежа с помощта на приложение за смартфон“, обясниха за Инженер.bg от фирма Юроком 2000, партньор на Viega у нас.

 • Електра Помп представя иновативни пречиствателни станции за отпадъчни води без електрозахранване на Biorock

  Електра Помп представя иновативни пречиствателни станции за отпадъчни води без електрозахранване на Biorock

  Иновативни малки пречиствателни станции за отпадъчни води (ПСОВ), които работят без ел. захранване и механични компоненти, включи в продуктовото си портфолио доказаната българска компания Електра Помп. Уникалната технология е на Biorock и включва реактори с биомаса, обогатена със специален ензим. Къде намират приложение тези системи и защо гарантират ефективност и по-малки инвестиционни и експлоатационни разходи разказаха пред Инженер.bg експертите от Електра Помп.

Още от ВиК