Новини

 • ДМ Арматурен: Управляваните от потока клапани Hawido гарантират швейцарска прецизност, надеждност и функционалност

  ДМ Арматурен: Управляваните от потока клапани Hawido гарантират швейцарска прецизност, надеждност и функционалност

  Швейцарските продукти са символ на най-високо качество. И не, това не важи само за шоколада и часовниците. Ако обърнем поглед към техниката, ще открием в швейцарските решения прецизност и ефективност, гарантирани от 100% предварително тествани изделия и висококачествени материали. Именно това дискутираме с експерти от доказаното българско дружество ДМ Арматурен, специализирано в областта на арматурата за ВиК и ОВК мрежи, а обект на вниманието ни е арматурата с марка Hawido.

 • Хидро-Хикс България: Предлагаме висококачествени водомери на турския ни партньор Klepsan

  Хидро-Хикс България: Предлагаме висококачествени водомери на турския ни партньор Klepsan

  С богатото си портфолио фирма Хидро-Хикс-България успява да отговори на все по-високите изисквания на пазара в сферата на водообработката. Част от продуктите, които компанията предлага у нас, са на нейния партньор Klepsan Vana – турски производител на фитинги и водомери. „Klepsan развива дейността си още от 70-те години на миналия век, като непрестанно разширява своите производствени бази и обогатява продуктовата си гама“, заявиха за Инженер.bg от българското дружество.

 • Искате чиста вода за вашия дом или бизнес? Решението е системата Dropson EMI-2500 – сега на специална цена от Аква Системи

  Искате чиста вода за вашия дом или бизнес? Решението е системата Dropson EMI-2500 – сега на специална цена от Аква Системи

  Писнало ви е от образуване на котлен камък в пералнята. Пие ви се вода от чешмата, но се притеснявате дали е годна? Стига вече! Само сега можете да закупите система против котлен камък Dropson EMI-2500 на специалната цена от 550.00 лв. Възползвайте се от изгодното предложение на фирма Аква Системи. Вашият нов любим продукт намира приложение както в домакинството, така и в земеделието, индустрията, плувните басейни, фонтаните и топлотехниката.

 • Акварор: Водомерна шахта HepBox осигурява защита от манипулации и неправомерни свързвания към СВО

  Акварор: Водомерна шахта HepBox осигурява защита от манипулации и неправомерни свързвания към СВО

  В духа на високото качество и технологичните нововъведения, част от портфолиото на фирма Акварор – Бояджиев и синове е комбинираната водомерна шахта HepBox на Wavin. „Този продукт е нашият начин да подпомогнем модернизирането на водомерното стопанство и намаляването на търговските загуби от питейна вода“, заявиха за Инженер.bg от утвърдената компания, специализирана в областта на ВиК инсталациите. Водомерната шахта е съставена от телескопична тръбна част, арматурен възел и водомер.

 • Steinzeug-Keramo представи най-новата си разработка KERA.iX – канализационни тръби с вградени кухини в стените

  Steinzeug-Keramo представи най-новата си разработка KERA.iX – канализационни тръби с вградени кухини в стените

  Нов продукт в портфолиото си анонсира Steinzeug-Keramo. Иновативните стъклопластови тръби KERA.iX са с интегрирани кухи камери в стените си, което подобрява в още по-висока степен физико-механичните им свойства. Пазарният дебют на продукта бе в рамките на тазгодишното специализирано изложение IFAT 2018, информираха Инженер.bg от компанията-производител, част от структурата на международния концерн Wienerberger.

 • HTI България: Предлагаме уплътнения за обсадни тръбопроводи за нови и изградени системи с доказаното качество на PSI

  HTI България: Предлагаме уплътнения за обсадни тръбопроводи за нови и изградени системи с доказаното качество на PSI

  Водопреносни, газови или канализационни – всички тръбопроводи срещат по пътя си препятствия като преминаване под пътища, магистрали, железопътни линии и други съоръжения. Ето защо те често се полагат в обсадни тръби, които ги предпазват както от динамичните натоварвания, така и от физикомеханичните въздействия на почвата. HTI предлага обаче, допълнителна сигурност с обсадните уплътнения на техния партньор PSI, за които ни разказаха от българското дружество.

 • Хидро-Хикс България: Партньорът ни Fluxtek залага изключително на развойна дейност в областта на решенията за водообработка

  Хидро-Хикс България: Партньорът ни Fluxtek залага изключително на развойна дейност в областта на решенията за водообработка

  Да предложат и осигурят висококачествени решения за обработка на вода – това е не просто дейността на специалистите от Хидро-Хикс-България, но и тяхна мисия. В богатото портфолио на българското дружество намират място редица световно доказани производители на продукти и оборудване за третиране на води. Сред тях се нарежда и испанската компания Fluxtek Europe, която повече от 20 години предоставя иновативни решения за водообработка в 45 държави по целия свят.

 • ДМ Арматурен: Кран с дистанционно управление на Kamstrup – интелигентно решение за ефективни ВиК оператори

  ДМ Арматурен: Кран с дистанционно управление на Kamstrup – интелигентно решение за ефективни ВиК оператори

  Интелигентна помощ за всяко съвременно ВиК дружество предлага утвърдената българска фирма ДМ Арматурен. „Новият спирателен кран с дистанционно управление на Kamstrup осигурява високо ниво на контрол на водоподаването, при това без да е необходим достъп до обекта или присъствие на потребителите“, заявиха за Инженер.bg от компанията, която предлага продуктите на Kamstrup у нас. Дистанционният кран на Kamstrup намира различно приложение и значително улеснява задачите на ВиК оператора.

 • КМТ Сервиз: Вече откриваме течове от Космоса, благодарение на иновативната технология на Utilis

  КМТ Сервиз: Вече откриваме течове от Космоса, благодарение на иновативната технология на Utilis

  Да откриеш теч на вода от Космоса? Вече е възможно с иновативната услуга на Utilis. „Компанията използва технология, разработена за откриване на прясна вода на други планети. Чрез сателитна снимка Utilis открива течове по водоснабдителните системи. Резултатите се предоставят в удобни за използване GIS доклади, като дават точно местоположение на точките на изтичане, включително и по улични мрежи“, съобщиха за Инженер.bg от утвърденото дружество КМТ Сервиз, което е партньор на Utilis.

 • Адара Инженеринг с коментар за новата серия аератори за ПСОВ на немския производител Вusch

  Адара Инженеринг с коментар за новата серия аератори за ПСОВ на немския производител Вusch

  Нова серия аератори с ротационен двигател, предназначени за аериране на води в пречиствателните станции за отпадъчни води (ПСОВ), разработи немският производител Вusch. „Надеждно снабдяване с кислород и по-висока енергийна ефективност предлагат новите модели Tyr, а това е важно за общинските ПСОВ, където по-ниският разход на обществени средства е от съществено значение“, информираха за Инженер.bg от утвърденото българско дружество Адара Инженеринг.

Още от ВиК