Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Новини

 • Системата за хлорен диоксид Bello Zon на ProMinent е ефективно и дългосрочно спасение от Легионела във вашия хотел

  Системата за хлорен диоксид Bello Zon на ProMinent е ефективно и дългосрочно спасение от Легионела във вашия хотел

  Върху успеха на един хотелиерски бизнес влияят редица фактори. А един от тях е чистотата на водата в съответния комплекс. Наличието на патогени във ВиК мрежата, евентуалното заразяване на клиенти и разпространението на негативна информация за компанията и бранда могат да доведат до отлив на посетители и сериозни икономически последствия. Ефективен и устойчив начин да гарантирате чистота на водата във вашия хотел предлага утвърдената немска компания ProMinent.

 • Адара Инженеринг: Системата Oxiperm Pro осигурява един от най-„нежните“ подходи за борба с Легионела

  Адара Инженеринг: Системата Oxiperm Pro осигурява един от най-„нежните“ подходи за борба с Легионела

  Хотели, болници, спортни съоръжения, басейни, спа центрове, жилищни и обществени сгради – държим навсякъде водата, която използваме, да е чиста, да отговаря на необходимите хигиенни изисквания и същевременно да е с добър вкус и без мирис и цвят. Как обаче би могло да се постигне това, имайки предвид, че именно водата е най-логичното място за развитие на живи организми. Отговор дава утвърденото българско дружество Адара Инженеринг, специализирано в оборудването за ВиК сектора.

 • ДМ Арматурен: „Специалните изпълнения на други производители са стандарт в решенията на Nova Siria”

  ДМ Арматурен: „Специалните изпълнения на други производители са стандарт в решенията на Nova Siria”

  Какво прави продуктовото портфолио на италианската компания Nova Siria уникално? Отговор на този въпрос даде за Инженер.bg техният официален представител за българския пазар – утвърденото дружество ДМ Арматурен. Решенията на Nova Siria осигуряват бърз и лесен ремонт на аварирали водопроводи, при това в разнообразни и тежки ситуации на терен. Гарант за това са иновативните серии, които включват скоби, муфи и фитинги, за чиито монтаж не се изисква прекъсване на водния поток.

 • КМТ Сервиз вече е официален партньор на Handheld – шведски производител на индустриални телефони и компютри

  КМТ Сервиз вече е официален партньор на Handheld – шведски производител на индустриални телефони и компютри

  КМТ Сервиз обяви още едно ново партньорство – с шведската компания Handheld, специализирана в производството на мобилни компютри и телефони с висока здравина, предназначени да устояват на различни тежки експлоатационни условия. „Продуктите на Handheld са с гарантирана висока ефективност на работа, а устойчивостта им на ударни натоварвания и въздействия е основен приоритет“, съобщиха за Инженер.bg от българската компания, благодарение на която Handheld стъпва на пазара у нас.

 • Вило България: Wilo-Padus PRO е проектирана за надеждни и ефективни резултати при дренаж на изкопни работи

  Вило България: Wilo-Padus PRO е проектирана за надеждни и ефективни резултати при дренаж на изкопни работи

  Изкопните работи често пъти създават сериозни и непредвидими проблеми по време на строителния процес. Една от причините е, че потопяемите дренажни помпи понасят огромни натоварвания, причинени най-вече от абразивната среда, в която работят при дренирането на изкопи и строителни площадки. Надеждно и ефективно решение, разработено специално за подобни случаи, предлага Wilo. Моделът помпа Wilo-Padus PRO е конструиран така, че да устои на неблагоприятните условия.

 • Електра Помп обяви пазарния дебют на електронен флуидконтролер Hydromatic PRO 2Hp от Matic

  Електра Помп обяви пазарния дебют на електронен флуидконтролер Hydromatic PRO 2Hp от Matic

  Дебют за българския пазар на електронен флуидконтролер Hydromatic PRO 2Hp обяви Електра Помп. Утвърденото българско дружество стартира годината с представянето на новия продукт на неговия италиански партньор и доказан производител Matic. „Hydromatic PRO 2Hp е патентована разработка, която дава възможност за директно управление на помпи до 1.5 kW”, заявиха за Инженер.bg от Електра Помп. Електронният флуидконтролер на Matic е снабден с датчик против работа на сухо.

 • ДМ Арматурен: Управляваните от потока клапани Hawido гарантират швейцарска прецизност, надеждност и функционалност

  ДМ Арматурен: Управляваните от потока клапани Hawido гарантират швейцарска прецизност, надеждност и функционалност

  Швейцарските продукти са символ на най-високо качество. И не, това не важи само за шоколада и часовниците. Ако обърнем поглед към техниката, ще открием в швейцарските решения прецизност и ефективност, гарантирани от 100% предварително тествани изделия и висококачествени материали. Именно това дискутираме с експерти от доказаното българско дружество ДМ Арматурен, специализирано в областта на арматурата за ВиК и ОВК мрежи, а обект на вниманието ни е арматурата с марка Hawido.

 • Хидро-Хикс България: Предлагаме висококачествени водомери на турския ни партньор Klepsan

  Хидро-Хикс България: Предлагаме висококачествени водомери на турския ни партньор Klepsan

  С богатото си портфолио фирма Хидро-Хикс-България успява да отговори на все по-високите изисквания на пазара в сферата на водообработката. Част от продуктите, които компанията предлага у нас, са на нейния партньор Klepsan Vana – турски производител на фитинги и водомери. „Klepsan развива дейността си още от 70-те години на миналия век, като непрестанно разширява своите производствени бази и обогатява продуктовата си гама“, заявиха за Инженер.bg от българското дружество.

 • Искате чиста вода за вашия дом или бизнес? Решението е системата Dropson EMI-2500 – сега на специална цена от Аква Системи

  Искате чиста вода за вашия дом или бизнес? Решението е системата Dropson EMI-2500 – сега на специална цена от Аква Системи

  Писнало ви е от образуване на котлен камък в пералнята. Пие ви се вода от чешмата, но се притеснявате дали е годна? Стига вече! Само сега можете да закупите система против котлен камък Dropson EMI-2500 на специалната цена от 550.00 лв. Възползвайте се от изгодното предложение на фирма Аква Системи. Вашият нов любим продукт намира приложение както в домакинството, така и в земеделието, индустрията, плувните басейни, фонтаните и топлотехниката.

 • Акварор: Водомерна шахта HepBox осигурява защита от манипулации и неправомерни свързвания към СВО

  Акварор: Водомерна шахта HepBox осигурява защита от манипулации и неправомерни свързвания към СВО

  В духа на високото качество и технологичните нововъведения, част от портфолиото на фирма Акварор – Бояджиев и синове е комбинираната водомерна шахта HepBox на Wavin. „Този продукт е нашият начин да подпомогнем модернизирането на водомерното стопанство и намаляването на търговските загуби от питейна вода“, заявиха за Инженер.bg от утвърдената компания, специализирана в областта на ВиК инсталациите. Водомерната шахта е съставена от телескопична тръбна част, арматурен възел и водомер.

Още от ВиК