Новини

 • Нов бюлетин на Инженер.bg с мисия да помогне на българските инженери да открият своята мечтана работа

  Нов бюлетин на Инженер.bg с мисия да помогне на българските инженери да открият своята мечтана работа

  Скъпи колеги, читатели и приятели на Инженер.bg,
  От години Инженер.bg, чрез своето специализирано приложение Борса.bg - Търсачката за инженерни кадри, технически продукти и инженерингови решения, информира инженерната общност за вакантни позиции от водещи компании, опериращи в сферата на индустрията и строителството. Днес имаме удоволствието да ви съобщим, че стартираме специализиран Бюлетин за активно търсещи работа!

 • БАВ организира Кръгла маса „Образование и реализация в България на специалисти във водния сектор”

  БАВ организира Кръгла маса „Образование и реализация в България на специалисти във водния сектор”

  Най-голямата неправителствена организация във водния сектор у нас – Българска асоциация по водите (БАВ), организира Кръгла маса на тема „Образование и реализация в България на специалисти във водния сектор”. Събитието ще се състои на 21 март 2017 г. от 10:00 до 13:30 часа, в Университет по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ) София, в новата сграда на университета, уточниха домакините за Инженер.bg. Форумът ще се проведе в рамките на Седмица на водата в периода 16 – 22 март.

 • Компактни помпени станции за отпадъчни води на SFA – част от продуктовата гама на Аквастарт

  Компактни помпени станции за отпадъчни води на SFA – част от продуктовата гама на Аквастарт

  Утвърдената българска компания в сферата на помпеното оборудване Аквастарт добави към продуктовото си портфолио богато разнообразие от компактни помпени станции за отпадъчни води с режещ нож на френския производител SFA. „Нашият най-нов партньор SFA е водеща компания в производството на помпени станции за битови отпадъчни води. Вече на вниманието на нашите клиенти предлагаме различни модели помпени решения за битови отпадни води с вграден режещ механизъм“, заявиха от Аквастарт.

 • Безшумен, компактен и модерен хидрофор MQ на Grundfos сега на преференциални цени от Помпен офис

  Безшумен, компактен и модерен хидрофор MQ на Grundfos сега на преференциални цени от Помпен офис

  Специална оферта обяви водещата компания в сферата на помпите, помпените системи и автоматизацията Помпен офис. „Само сега можете да закупите безшумна, компактна и модерна хидрофорна система MQ на световно утвърдения производител Grundfos при много изгодни условия. Събрала в себе си всичко нужно, тя е готова да ви даде комфорта, от който се нуждае домът ви“, заявиха от фирмата. Помпен офис предлагат хидрофора в две разновидности – Grundfos MQ3-35 и Grundfos MQ 3-45.

 • КМТ Сервиз предлага оборудването на водещия италиански производител Cappellotto у нас

  КМТ Сервиз предлага оборудването на водещия италиански производител Cappellotto у нас

  Водещият доставчик на апаратура за локализиране на повреди по подземни комуникации, тестване, мониторинг и обследване на подземни енергийни трасета, трансформаторни станции, водопроводни и канализационни мрежи и др. – КМТ Сервиз EOOД, вече предлага на пазара у нас техниката и техническите решения на италианския производител Cappellotto. Изделията на фирмата са познати по целия свят и са признати със своето качество, висок капацитет, надеждност и сигурност.

 • Закупете промоционален годишен абонамент за Autodesk от КАД Пойнт

  Закупете промоционален годишен абонамент за Autodesk от КАД Пойнт

  В самия край на 2016 г. Autodesk обяви промоция на годишни лицензи за продуктите Architecture, Construction & Engineering (ACE) Collection и BIM 360 Team, информираха за Инженер.bg от българския партньор на компанията – фирма КАД Пойнт. „Закупувайки колекцията, ще получите най-прилаганите софтуери на Autodesk като Revit и AutoCAD с над 10% отстъпка, както и много други продукти и облачни услуги, които може да използвате в рамките на абонамента”, разказаха от КАД Пойнт.

 • Диатомични продукти с индустриални приложения на руската група Diamix от Санол България

  Диатомични продукти с индустриални приложения на руската група Diamix от Санол България

  Групата Diamixе резултат от целевото сливане на няколко компании, всяка от които е лидер в собствената си област. Основана е през далечната 1928 г. в Русия, а фирмите, които образуват съюза, са дружествата ГДК, занимаваща се с добив и търговия на диатомит, НТЦ, както и Диатомовый комбинат. На българския пазар продуктите на Diamix Group предлага водещата компания в сферата на абсорбентите за превенция срещу разливи Санол България.

 • Електра Помп: SAER разработи нова серия канализационни помпи NCA с работно колело от открит тип

  Електра Помп: SAER разработи нова серия канализационни помпи NCA с работно колело от открит тип

  Италианската компания SAER Elettropompe обяви пазарния дебют на нова серия едностъпални центробежни канализационни помпи NCA за наземен монтаж. „Новите модели помпи са с открито работно колело и са предназначени за отвеждане на битови и промишлени отпадни води, течности с високо съдържание на твърди и влакнести материали, както и на агресивни флуиди с голям вискозитет, селскостопански вискозни отпадъци, мръсни и кални води”, съобщиха за Инженер.bg от фирма Електра Помп.

 • НОВО в Промо.bg: Помпи, пресостати и релета Lowara на промоционални цени от фирма Аквастарт

  НОВО в Промо.bg: Помпи, пресостати и релета Lowara на промоционални цени от фирма Аквастарт

  Утвърденият български доставчик на помпи и помпено оборудване – Аквастарт, провежда атрактивна промоционална кампания, от която всички клиенти ипартньори на фирмата могат да се възползват до края на годината. „В периода до 31 декември 2016 г. обявяваме нови, по-изгодни цени на различни видове агрегати, пресостати и релета на италианския производител Lowara, част от глобалната компания Xylem“, информираха за Инженер.bg от Аквастарт.

 • Съвместният семинар на фирма КМТ Сервиз и Cappellotto за ВиК-сектора се отлага

  Съвместният семинар на фирма КМТ Сервиз и Cappellotto за ВиК-сектора се отлага

  Уважаеми колеги, партньори и приятели,
  Поради невъзможността на демонстрационния камион на водещия италиански производител Cappellotto да пристигне в София, планираната за днес презентация от фирма КМТ Сервиз в сферата на канализационните мрежи се отлага. Специалистите от бранша, представителите на ВиК дружествата и всички останали гости ще бъдат уведомени при първа възможност за актуалната дата на провеждане на събитието. Организаторите от КМТ Сервиз се извиняват за причиненото неудобство!

Още от ВиК