Новини

Steinzeug-Keramo представи най-новата си разработка KERA.iX – канализационни тръби с вградени кухини в стените

29.10.2018 г.

In Serbian


Нов продукт в портфолиото си анонсира Steinzeug-Keramo. Иновативните стъклопластови тръби KERA.iX са с интегрирани кухи камери в стените си, което подобрява в още по-висока степен физико-механичните им свойства. Пазарният дебют на продукта бе в рамките на тазгодишното специализирано изложение IFAT 2018, информираха Инженер.bg от компанията-производител, част от структурата на международния концерн Wienerberger.


Нашите инженери намериха вдъхновение от природата, за да създадат стъклокерамични тръби с още по-голяма товароносимост и различни дебелини на стените“, разказаха от Steinzeug-Keramo. В стените на новите тръби са вградени кухи камери, които не само променят цялостната геометрия на елемента, но и позволяват по-оптимизирано използване на суровините – така ВиК индустрията вече разполага със здраво, икономично и природосъобразно решение.


„KERA.iX е търговската марка на едно ново поколение стъклокерамични тръби, основани на функционалност и олекотена конструкция. Оптималното им свързване е осигурено от новоразработената технологична система – iX.LINK“, подчертаха от дружеството. Тя позволява бързо, надеждно и лесно свързване между тръбите, без да е необходима голяма сила. В допълнение, тръбите могат да се режат на всякакви дължини, тъй като няма муфи, с които да се налага съобразяване.„Разработихме KERA.iX и iX.LINK с цел да предложим технологично, икономически и екологично издържано решение за управление на отпадъчните води. Това е от решаващо значение за канализационните системи на утрешния ден. Въпреки че е невъзможно предварително да планираме бъдещето, все пак можем да играем роля за формирането му. Стараем се да го правим колкото можем по-добре“, коментираха в заключение от Steinzeug-Keramo.Повече за новите системи KERA.iX и iX.LINK, можете да видите във видеото.

 

Повече информация за Steinzeug-Keramo, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Steinzeug-Keramo

Още от ВиК