Новини

VIP Service – новата сервизна услуга от Аква Системи само за избрани клиенти

28.11.2019 г.


VIP услуги за VIP клиенти! Утвърденото българско дружество, предлагащо продукти и цялостни решения за ВиК и ОВК инсталации – Аква Системи, предлага нов подход за работа на своите доверени клиенти. „Grundfos VIP Service е специален сервизен пакет, предназначен за наши клиенти – собственици на помпено оборудване Grundfos. Услугата се предлага само за избрани потребители с правилно подбрани, коректно монтирани и настроени помпи“, съобщиха за Инженер.bg от българската компания.„VIP Service е подходяща за хотели, производствени предприятия, бизнес сгради, луксозни имоти – или навсякъде, където перфектната работа на помпеното оборудването е приоритет“, разясниха още от Аква Системи.


Ето и от какви опции можете да се възползвате като абонат на специалния сервиз:

 - Посещения на място при аварии или за периодична диагностика на оборудването – един или няколко пъти годишно;

 - Консултации и диагностика по телефона, когато това е възможно;

 - Предлагане на идеи и решения за подобряване на ефективността на помпената система или нужда от иновации;

 - Енергийна проверка и пълен преглед на консумираната електроенергия от съществуващите работещи помпи в отоплителни или климатични инсталации. „Тази услуга е опционална. Тя дава информация за разхода на електроенергия през жизнения цикъл на всяка помпа и посочва ясно и аргументирано кои от съществуващите помпи могат да бъдат заменени с нови, по-ефективни, така че да се оптимизира работата на системата и да се намалят разходите“, уточниха от Аква Системи.


VIP Service е приложима за: помпи за циркулация в отоплителни и климатични системи, помпи за водоснабдяване и бустер системи, помпи за канализационни и дренажни води, помпи за отводняване при наводнения, противопожарни помпи и системи, както и за дезинфекционни инсталации за питейна или технологична вода.Успехът на нашата фирма се крие в това, че постоянно се развиваме, като въвеждаме на българския пазар нови, иновативни и полезни решения. Стремим се всеки от продуктите, които предлагаме, да носи полза и стойност на потребителите. Именно затова създадохме пакета за VIP услуги“, коментира инж. Асен Димитров, управител на Аква Системи.


Ако сте пропуснали интервюто с инж. Димитров, можете да го прочетете ТУК.


Освен на Grundfos, българската компания е официален представител на над 30 доказани в своята област европейски производители, сред които Cintropur и Erie Water Treatment (от групата Pentair), Berluto Armaturen, Wika и Sorel Mikroelektronik, BRV, Sita, Piusi и Atlas Filtri, Eko-Air и др.


Повече информация за Аква Системи ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Аква Системи

Още от ВиК