Пазарни акценти / Прегледи

Аква Системи обогати гамата си регулатори на налягане с продуктите на немския производител Berluto Armaturen

01.12.2017 г.


Още по-богата гама висококачествени регулатори за понижаване на налягането може да предложи на клиентите си от цялата страна утвърдената българска компания Аква Системи. Новият партньор на българското дружество е немският производител Berluto Armaturen, чиято история започва още в далечната 1920 г. „Уверихме се в качеството на продуктите с марка Berluto и с радост можем да представим техните прецизни регулатори от бронз и неръждаема стомана на българския пазар“, съобщиха за Инженер.bg от Аква Системи.


„Гамата продукти Berluto DRV, които са вече част и от нашия асортимент, включват различни групи регулатори на налягане за течности и газове. Някои от тях са предназначени за флуиди с високи температури - до 190 ºС, други са разработени специално за агресивни течности, а има и такива за азот, незапалими газове, морска или питейна вода и др.“, разясниха специалистите от българската компания.

 

От тях научихме и повече за техническите характеристики на регулаторите:


- Максималните налягания на входа на уредите са до 16, 25, 40 или 60 bar;

- Максималните налягания на изхода се настройват в диапазона от 0.2 до 40 bar;

- Присъединяването на уредите е резбово (вътрешни резби, холендрови връзки или мъжки резби) или на фланци с размери от DN8 до DN150;

- Материалите, от който се изработват, са червен бронз и неръждаема стомана DIN 1.4408.В допълнение на регулаторите, Berluto Armaturen произвежда и предпазни клапани за течности и газове, както и клапани за пълнене на резервоари.


„Всички продукти на Berluto Armaturen се изработват във високотехнологичната фабрика на компанията в гр. Тьонисфорст (Tönisvorst), Германия. Този факт дава предимството на нашите нови партньори да предложат както широки гами стандартни артикули, така и индивидуално изработени, специални регулатори, със същото високо качество“, разясниха още от Аква Системи и допълниха: „Berluto е име с отлична репутация и почти 100-годишно ноу-хау в производството на всякакъв тип регулатори на налягане. Това, което ни впечатли най-много в компанията обаче, е не само модерната производствена дейност, а майсторството и страстта, с които екипът подхожда при конструирането и производството на всеки детайл“.


Повече информация за Аква Системи ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!


Източник на снимковия материал: Аква Системи, Berluto Armaturen

Още от ВиК