Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Пазарни акценти / Прегледи

Електра Помп: Помпената система Broysan 4 с подобрени технически параметри и степен на защита IP68

26.01.2018 г.


Италианската компания Planus е водещ производител на помпени системи с дробилки. Наскоро компанията обяви пазарния дебют на обновена и подобрена версия на помпената система с дробилка за битови отпадни води Broysan 4. „В стремежа си да предложи нови и по-добри решения и опирайки се на богатия си опит, Planus преработи изцяло системата Broysan 4. Подобрени бяха нейната ефективност и надеждност, а също така и електрическата й безопасност. Системата вече е сертифицирана със степен на защита IP 68”, информираха за Инженер.bg от фирма Електра Помп, която предлага решенията на Planus на българския пазар.

 

Степента на защита IP68 гарантира оптимална безопасност в процеса на експлоатация на системата. Подобрената ефективност допринася за значително намаляване на загряването, което от своя страна води и до по-бавно износване на компонентите на системата. „В резултат на направените подобрения се опростява и цялостната поддръжка на системата”, коментираха от Електра Помп.


 

Broysan 4 е помпена станция за преработка и заустване на битови отпадни води. Тя позволява създаване на допълнителни сервизни помещения, отдалечени от събирателния канализационен колектор, без да е необходимо извършването на сериозни строителни дейности. „Подходяща е за широк кръг от приложения, в които е необходимо обособяването на допълнителен санитарен възел, като ваканционни вили, хотели, къщи за гости, сутерени, както и при ремонтни дейности на офиси и други. Чрез хоризонтален сифон тя може да бъде свързана към тоалетна, а посредством допълнителни странични връзки към всякакви уреди или устройства за отвеждане на отпадните води“, заявиха в заключение от Електра Помп.

 

Повече информация за Електра Помп ООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и активни промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg ТУК!

 

Източник на снимковия материалЕлектра Помп, Planus

Още от ВиК