Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Пазарни акценти / Прегледи

Оптимални помпени решения Grundfos за различни приложения. Вижте специалната селекция от Аква Системи

16.08.2019 г.


Имате къща извън града, но за съжаление слабото налягане на водата пречи на пълния ви комфорт? Стопанисвате малък хотел и осигурявате водоснабдяването със сондаж? Или пък имате производство, което се нуждае от бустерна система? От фирма Аква Системи могат да ви помогнат в избора на оптимално техническо решение за всички тези случаи. Разнообразието и приложенията на помпените решения с марка Grundfos, чийто официален дистрибутор е българската фирма, са безкрайни, затова заедно със специалистите на Аква Системи избрахме за вас няколко специални предложения. Вижте в Инженер.bg селекцията помпи през август.


Самозасмукващи помпи и бустери Grundfos от серия JP – практично решение за домашна употреба, поливни системи и за някои търговски приложения


JPе самозасмукваща, едностъпална центробежна струйна помпа с компактни размери и дръжка за удобно пренасяне. Вграденият ежектор с направляващи лопатки осигурява оптимални самозасмукващи свойства, а корпусът на помпата е от неръждаема стомана.


Специалният вариант на модела – JP AISI 316, е изработен от по-висок клас неръждаема стомана, което я прави особено подходяща за почистване на басейни.


JP Booster са компактни системи за повишаване на налягането. „Бустерните системи осигуряват по-висок комфорт на потребителя, тъй като позволява на помпата да се стартира и спира автоматично в зависимост от потреблението на вода“, посочиха от Аква Системи.


Серията JP включва още и системите JP PT-H бустер система с хидрофорен съд 20 l и самозасмукваща помпа, както и JP-PM бустер системи с електронен пресостат PM и самозасмукваща помпа.


Битови хидрофорни системи Grundfos MQ


Системата е оборудвана с многостъпална самозасмукваща (джет) помпа за хоризонтален монтаж с вграден електронен помпен контролер, който автоматично пуска помпата при отворен консуматор и я спира при прекратяване консумацията на вода. В Grundfos MQ са интегрирани възвратен клапан на смукателния щуцер, мембранен съд и защита от суха работа при липса на течност в помпата. Двигателят е потопен, с водно охлаждане, което го прави изключително безшумен.


Тази хидрофорна система е подходяща за водоснабдяване от кладенци или резервоари, водочерпене от подпочвена вода от плитки кладенци и сондажи за хидротехнически съоръжения.

 

А знаете ли, че можете да закупите UV филтри Cintropur от Аква Системи на специални цени. Следете за условията на промоцията скоро в Промо.bg ТУК.Инверторни водоснабдителни помпени системи Grundfos CMBE


CMBE са висок клас помпени системи, които се състоят от електронна помпа с честотно регулиране на оборотите, електронен трансмитер за налягане, мембранен съд, неръждаем манометър, захранващ кабел и щепсел за монофазно захранване. Системата е осигурена срещу работа на сухо и е готова за инсталиране“, разясниха от българското дружество.


Серията намира приложение както в къщи, жилищни сгради, малки хотели, къмпинги и затворени жилищни комплекси, така и за индустриални обекти, процеси и др.


Потопяеми помпи за кладенци и резервоари от неръждаема стомана Grundfos SB HF (SB High Flow)


Потопяемите многостъпални помпи SB HF са предназначена за водоснабдяване, дренаж и повишаване на налягането в частни домове и вилни къщи. Те изпомпват и нагнетяват чиста вода от кладенци, герани и резервоари, като са оборудвани с охлаждаща риза и филтър с мрежа от неръждаема стомана с размер на отворите до 1 mm, за да се предотврати навлизането на големи частици в помпата.


Потопяеми сондажни помпи Grundfos SQ, SQEПотопяемите помпи за тесни сондажи Grundfos SQ и SQE са с диаметър 3", което позволява да бъдат монтирани в тесни отвори, с ширина дори 74 mm. Предлагат се в широк диапазон от дебити и са снабдени с вградена електроника и мотор с постоянен магнит.


Потопяеми многостъпални помпи за сондажи и резервоари Grundfos SP, SP-G


Серията Grundfos SP е изработена изцяло от корозионноустойчива неръждаема стомана, като помпите за по-големи дебити (SP-G ) се произвеждат от чугун.


Тези сондажни решения са последната дума в хидравличното проектиране. Предназначени са за предоставяне на оптимална ефективност през периоди на голяма потребност, те представляват дългосрочна инвестиция и имат висока експлоатационна надеждност“, подчертаха от Аква Системи.


Повече информация за Аква Системи ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в 
микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Аква Системи

Още от ВиК