Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!

Пазарни акценти / Прегледи

Съвременни CAD и BIM продукти и решения – крачка напред в проектирането – с Вашите верни партньори от фирма 4M

11.03.2020 г.


Фирма 4M предлага на инженерната общност съвременни CAD продукти от 1986 г. и иновативни BIM решения от 1994 г. Решенията на 4M могат да удовлетворят високите изисквания на цялата строителна индустрия, като включват професионална CAD среда, архитектурно проектиране, анализ и проектиране на конструкции, проектиране на ОВК, електро- и водопроводни инсталации, както и други софтуерни приложения. „На българския пазар сме от много години. Ние сме една от първите технически софтуерни компании в страната с многобройни клиенти от сферата на машиностроенето, електротехническия и водния сектор“, поясниха за Инженер.bg от дружеството у нас.


Днес в глобален мащаб фирмата има повече от 35 000 активни потребители в над 65 държави по целия свят. Последното поколение на продуктите от портфолиото на 4M въвежда нови стандарти в индустрията чрез иновативната технология Building Information Modelling (BIM) – информационен модел на архитектурно-строителния обект. BIM технологията се подпомага и от висококачествена CAD среда. „Обърнали сме специално внимание на потребителския интерфейс, като са внедрени основните CAD стандарти и функции, така че решенията да са високо продуктивни. Конкурентните покупни цени плюс минималните разходи за обучение правят продуктите ни още по-атрактивни“, обясниха от компанията.


 

Компанията предлага следните софтуерни решения:


 - 4MCAD – интелигентната алтернатива на AutoCAD;

 - IDEA – мощна архитектурна среда, разработена, за да задоволи разнообразните изисквания на архитекта;

 - FineMEP – пълен пакет от софтуер за проектиране на строителни услуги;

 - FineENERGY – енергиен софтуерен пакет.


 

 

„Всички клиенти на 4M са подкрепяни от мрежата ни изключително способни стратегически партньори и дистрибутори. Мисията ни е да поддържаме програмната среда за проектиране на инженерите на най-високо технологично равнище, като в същото време осигуряваме отлично обслужване и гаранция, че софтуерът на 4M ще запази водещите си позиции на пазара“, заявиха в заключение от фирмата.


 

Очаквайте скоро подробна информация за най-новите версии софтуерни решения, предлагани от 4M на българския пазар!


Повече информация за продуктите, които 4M предлага, можете да намерите ТУК.


Източник на снимковия материал: 4M

Още от ВиК