Статии

Инвестирайте в професионалното си бъдеще, присъединявайки се към екипа на доказания производител Ники ЕООД

20.03.2018 г.

In MacedonianЕдно от водещи имена у нас, доказали се в сферата на разработката и производството на цялостни концепции от метал и дърво за различни обекти, включително заводи, хотели, ресторанти, магазини и др., е фирма Ники ЕООД. Компанията предлага богато портфолио от индустриално, търговско и дизайнерско оборудване и рекламни стелажи, в т.ч. креативни пространствени решения, индивидуален стил и модерни технологии за прецизно изпълнение на всеки детайл.Добрият партньор е най-успешната инвестиция в бъдещето


„Изготвяме пълно оборудване за вашето производствено предприятие, хотел, ресторант или магазин. Предлагаме пространствени решения, специално пригодени за нуждите на бизнеса ви и спецификите на мястото“, коментираха за Инженер.bg от Ники. „Всички метални конструкции ще бъдат изпълнени от нашия професионален екип и с най-съвременно машинно оборудване. Пластмасовите, акрилните и стъклените елементи ще бъдат произведени от наши дългогодишни партньори и интегрирани в цялостния проект с оглед на неговата ефективност и индивидуален стил“, подчертаха те.Част от услугите, които дружеството предоставя на клиентите си, са: лазерно рязане на листов материал, лазерно рязане на тръби, 2D и 3D огъване на тел, прахово боядисване, фрезоване, огъване на листов материал, щанцоване, MIG/MAG заваряване, асемблиране и др.


„При изготвянето на всеки тип оборудване, ние следваме стриктно концепцията на клиента. Включваме в изпълнението широка гама от материали, така че всеки от тях да допринесе по своя специфичен начин за създаването на най-добрия резултат“, уточниха още те.Модерни производствени съоръжения за прецизно изпълнение на всеки детайл


Компанията разполага с производствена база от 7850 m2, с прилежащи площи от около 25 000 m2 и екип от висококвалифицирани професионалисти, които с готовност съдействат на клиента в намирането на най-подходящото решение за него.


„Машинният парк включва модерна техника и оборудване за изключителна прецизност, които дават неограничени възможности за обработката на ламарина, тел, тръби и профили“, заявиха от Ники. Дружеството предлага още огромен избор от материали за изработката на качествено оборудване – черна и неръждаема стомана, месинг, дърво, стъкло, акрил, пластмаса и др.Ники Ротор Авиейшън ООД – доказано име в авиоиндустрията у нас


Част от бизнес структурата на Ники ЕООД е фирма Ники Ротор Авиейшън ООД – разработчик и реализатор на първия у нас двуместен автожир – модел АПИС. Дружеството е изцяло специализирано в производството на летателни средства от тип автожири, като днес то се гордее с два ключови модела за авиоиндустрията в световен план – Лайтнинг и Калитея. „Изработени изцяло от карбон и композитни материали, комбинирани с алуминий, летателните апарати съчетават в себе си предимствата на самолет и хеликоптер, отличавайки се с висока надеждност и безопасност“, посочиха от фирмата.„Ники ЕООД търси да присъедини към своя многочислен екип висококвалифицирани, мотивирани и амбициозни специалисти, които да бъдат проводник на фирмената култура и традиции“, обявиха от българското дружество. „Компанията гарантира работа по разнообразни проекти, сериозни възможности за развитие и професионално израстване“, добавиха още те.


Повече информация за Ники ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Ники ЕООД

Новини

 • Ка Матик: Гъвкави тръбопроводи за производство на храни и напитки от Mebra Plastik Italia

  Ка Матик: Гъвкави тръбопроводи за производство на храни и напитки от Mebra Plastik Italia

  Основана през 1972 г., днес италианската компания Mebra Plastik Italia разполага с производствени мощности в Бусто Арсицио, които заемат около 28 000 кв.м. Компанията се разраства през годините и се утвърждава като важен производител на екструзионни маркучи за хидравлични и пневматични приложения. Благодарение на своя над 40-годишен опит, Mebra Plastik се е доказала с присъствието си в различни промишлени отрасли, които изискват и налагат високо качество.

 • Bodor с отличие от iF Award – една от трите най-важни награди за индустриален дизайн в света

  Bodor с отличие от iF Award – една от трите най-важни награди за индустриален дизайн в света

  Наскоро китайската компания Bodor Laser спечели известния световен конкурс за промишлен дизайн iF Award 2019. „Машините за лазерно рязане от сериите F и TA получиха висока оценка от реномираното жури в областта на промишления дизайн, която е свидетелство за иновативните им конструктивни решения и е признание за високите постижения на компанията“, коментираха от Бодор България. Наградата iF Design Award е призната за престижно международно отличие за високи постижения в дизайна.

 • ДМ Арматурен: Откриване на течове с Kamstrup FlowIQ 2200 – когато водомерът чува това, което вие не виждате

  ДМ Арматурен: Откриване на течове с Kamstrup FlowIQ 2200 – когато водомерът чува това, което вие не виждате

  Ако измервателните уреди можеха да чуват това, което не може да се види, би било огромно улеснение, нали? Е, тогава имаме да ви разказваме! Защото иновативният ултразвуков водомер Kamstrup FlowIQ 2200 може точно това – акустичната му технология измерва прецизно водния дебит и дава информация за евентуални течове, преди те да са се превърнали в аварии, които да причинят сериозни загуби. Повече за водомера от последно поколение за Инженер.bg разказаха от ДМ Арматурен.

Интервю

 • Инж. В. Палазов, управител на ИНХОМ-98: ФАНУК България е наш дългогодишен доверен партньор

  Инж. В. Палазов, управител на ИНХОМ-98: ФАНУК България е наш дългогодишен доверен партньор

  За нас, в Инженер.bg, винаги е чест, когато получаваме възможността да се докоснем до реалния производствен процес, особено ако той се реализира успешно в българско предприятие. Благодарение на ФАНУК България екипът ни имаше удоволствието да прекара един цял работен ден в българската компания ИНХОМ-98. От нейния собственик и управител инж. Ваньо Палазов научихме как се постига конкурентна продукция и защо сервизните услуги за оборудването са от водещо значение.