Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Статии

Инвестирайте в професионалното си бъдеще, присъединявайки се към екипа на доказания производител Ники ЕООД

20.03.2018 г.

In MacedonianЕдно от водещи имена у нас, доказали се в сферата на разработката и производството на цялостни концепции от метал и дърво за различни обекти, включително заводи, хотели, ресторанти, магазини и др., е фирма Ники ЕООД. Компанията предлага богато портфолио от индустриално, търговско и дизайнерско оборудване и рекламни стелажи, в т.ч. креативни пространствени решения, индивидуален стил и модерни технологии за прецизно изпълнение на всеки детайл.Добрият партньор е най-успешната инвестиция в бъдещето


„Изготвяме пълно оборудване за вашето производствено предприятие, хотел, ресторант или магазин. Предлагаме пространствени решения, специално пригодени за нуждите на бизнеса ви и спецификите на мястото“, коментираха за Инженер.bg от Ники. „Всички метални конструкции ще бъдат изпълнени от нашия професионален екип и с най-съвременно машинно оборудване. Пластмасовите, акрилните и стъклените елементи ще бъдат произведени от наши дългогодишни партньори и интегрирани в цялостния проект с оглед на неговата ефективност и индивидуален стил“, подчертаха те.Част от услугите, които дружеството предоставя на клиентите си, са: лазерно рязане на листов материал, лазерно рязане на тръби, 2D и 3D огъване на тел, прахово боядисване, фрезоване, огъване на листов материал, щанцоване, MIG/MAG заваряване, асемблиране и др.


„При изготвянето на всеки тип оборудване, ние следваме стриктно концепцията на клиента. Включваме в изпълнението широка гама от материали, така че всеки от тях да допринесе по своя специфичен начин за създаването на най-добрия резултат“, уточниха още те.Модерни производствени съоръжения за прецизно изпълнение на всеки детайл


Компанията разполага с производствена база от 7850 m2, с прилежащи площи от около 25 000 m2 и екип от висококвалифицирани професионалисти, които с готовност съдействат на клиента в намирането на най-подходящото решение за него.


„Машинният парк включва модерна техника и оборудване за изключителна прецизност, които дават неограничени възможности за обработката на ламарина, тел, тръби и профили“, заявиха от Ники. Дружеството предлага още огромен избор от материали за изработката на качествено оборудване – черна и неръждаема стомана, месинг, дърво, стъкло, акрил, пластмаса и др.Ники Ротор Авиейшън ООД – доказано име в авиоиндустрията у нас


Част от бизнес структурата на Ники ЕООД е фирма Ники Ротор Авиейшън ООД – разработчик и реализатор на първия у нас двуместен автожир – модел АПИС. Дружеството е изцяло специализирано в производството на летателни средства от тип автожири, като днес то се гордее с два ключови модела за авиоиндустрията в световен план – Лайтнинг и Калитея. „Изработени изцяло от карбон и композитни материали, комбинирани с алуминий, летателните апарати съчетават в себе си предимствата на самолет и хеликоптер, отличавайки се с висока надеждност и безопасност“, посочиха от фирмата.„Ники ЕООД търси да присъедини към своя многочислен екип висококвалифицирани, мотивирани и амбициозни специалисти, които да бъдат проводник на фирмената култура и традиции“, обявиха от българското дружество. „Компанията гарантира работа по разнообразни проекти, сериозни възможности за развитие и професионално израстване“, добавиха още те.


Повече информация за Ники ЕООД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите й планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Ники ЕООД

Новини

 • АС-ДС: Високопрецизни радарни нивомери LWT300 с внедрена диагностика за по-висока надеждност от ABB

  АС-ДС: Високопрецизни радарни нивомери LWT300 с внедрена диагностика за по-висока надеждност от ABB

  Доказаната българска компания АС-ДС, специалист в областта на електроизграждането и автоматизацията, е официален представител на продуктите на ABB Automation Products у нас. „Бихме искали да обявим пазарния дебют на серията високопрецизни радарни нивомери LWT300 с интегрирана технология LevelExpert на ABB. Устройствата са разработени с оглед улеснена употреба и подобрена надеждност в приложения с течни и твърди материали“, коментираха за Инженер.bg от АС-ДС.

 • Новият колаборативен робот CRX-10iA на FANUC отваря следваща глава в историята на японската компания

  Новият колаборативен робот CRX-10iA на FANUC отваря следваща глава в историята на японската компания

  Недостигът на квалифицирана работна ръка, конкуренцията в цените и стремежът към увеличена гъвкавост на производството създават нови предизвикателства пред всички промишлени отрасли. По време на най-голямото търговско изложение за роботика iREX в Токио, световният лидер в производството на индустриални роботи и решения за автоматизация FANUC представи своите решения за фабриката на бъдещето, както и много технологични иновации.

 • Мари-Бентц: Нова броячна система CCA на KERN с типов ЕС сертификат и висока резолюция

  Мари-Бентц: Нова броячна система CCA на KERN с типов ЕС сертификат и висока резолюция

  Фирма Мари-Бентц е изключителен представител и сервиз на електронни броячни везни и броячни теглови системи на утвърдения немски производител KERN за България. Компанията непрекъснато инвестира в развитие на своето портфолио с нови, усъвършенствани продукти. Акцент сред новите изделия за 2020 г. е броячната система с висока резолюция CCA, която е с ЕС сертификат за преброяване и на най-малките елементи в големи количества, като резолюцията е до 300 000 000 пункта.

Интервю

 • Инж. Иванов от Костал: Машиностроенето у нас има бъдеще – нека повече млади хора да инвестират в технически знания

  Инж. Иванов от Костал: Машиностроенето у нас има бъдеще – нека повече млади хора да инвестират в технически знания

  Ако сте инженер и всяка сутрин, отивайки на работа, първото, което виждате, са позитивни и усмихнати хора, то най-вероятно работите в Костал България Аутомотив. Точно като инж. Костадин Иванов – авиоинженер по образование и конструктор „Производствено оборудване поточни машини“ в пазарджишкия завод понастоящем – новият гост в рубриката ни „Един работен ден на...“. Подробности за работата в компанията и коментара на един млад инженер за техническото образование у нас, четете в следващите редове.