Събития

R&M: Стажантите и младите специалисти имат специално място в нашата 7-годишна история в България

26.11.2018 г.

In Macedonian   In Serbian


В края на октомври 2018 г. Райхле и Де-Масари България Пръдакшън отбеляза своя 7-ми рожден ден. От 20 човека през 2012 г., днес екипът на предприятието наброява повече от 400 експерти, като специално място имат младите специалисти и стажанти. Какво още споделиха за Инженер.bg от R&M за стажантските инициативи на компанията по време на изложението „Дни на кариерата“ ви разказваме в днешния материал.

 

„Сериозен интерес за студентите представлява стажантската ни програма Ready & Motivated, чието трето издание предстои през 2019 г. С нея младежи от различни специалности могат да придобият своя първи професионален опит в направленията Производствен инженеринг, Развойна дейност, Проучване и развитие, Управление на верига на доставки, Качество и Човешки ресурси“, посочиха HR експертите от фирмата. Изискванията към кандидатите включват завършен 3-ти или по-горен курс и успех най-малко „Много добър“ (4.50). Стажът е платен и обхваща периода от юли до декември.„От разговорите със студентите, които ни посетиха, научихме, че голяма част от тях не са имали възможност да се включат в реален работен процес до сега, а някои дори не са влизали в производствена база“, разказаха от Райхле и Де-Масари и добавиха: „Ето защо каним всички, които имат интерес, да ни посетят на нашия „Ден на отворените врати“. Планираме събитието да се проведе на 28 ноември 2018 година, като наши висококвалифицирани специалисти ще обърнат специално внимание на гостите и ще ги запознаят с всички аспекти на дейността ни“.


Към момента заводът в България е най-голямата производствена база на швейцарската група Reichle & De-Massari AG и за своята седемгодишна история бележи устойчив ръст в продажбите. „Холдингът е семеен и именно такива са и отношенията както в отделните екипи и между отделите, така и с партньорите и клиентите. Всеки наш служител държи на корпоративните ценности на R&M и се старае да ги поддържа и развива. Стремим се към вдъхновение, лидерство, грижа, сътрудничество и постижения“, коментираха от българското дружество.


Райхле и Де-Масари България Пръдакшън произвежда фиброоптични кабели, мрежови кабели и компоненти за изграждане на висококачествени комуникационни мрежи, а място в компанията могат да намерят завършилите Електротехника или друга инженерна специалност, както и специалистите в областта на индустриалния мениджмънт, бизнес администрацията и др.


Ако имате желание да се включите в стажантската програма на компанията, можете да изпратите актуална автобиография и описание на личните си цели и мотивация да се включите в екипа на имейл recruitment_bg@rdm.com не по-късно от 30 април 2019 г.


За да заявите посещение на Деня на отворените врати – очакваме ви на телефон 0879205556.


В България има още една фирма от групата. Търговското дружество „Р и М България“ ЕООД е фирма, която е основана през 2007 г., със седалище и адрес на управление град София. Тя предлага портфолио от висококачествени продукти и системи за комуникационни мрежи и мрежи за данни. Компанията оперира на 13 пазара в Югоизточна Европа, ръководени от офиса в София, и разполага с висококвалифицирани експерти в областта на мрежовото оборудване.


Повече информация за Райхле и Де-Масари България Пръдакшън ЕООД, марките, продуктите и услугите, бихте могли да намерите на сайта на дружеството www.rdm.com!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!Източник на снимковия материал: Инженер.bg

Още от Електротехника