Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Внедрявания

Филкаб: Уникалната атмосфера в новия филм на Ники Илиев „Завръщане“ е създадена в шоурума на Schneider Electric

02.08.2019 г.

In Macedonian   In Serbian

 

 

Шоурумът на Schneider Electric България в Бизнес Парк София се превърна в снимчана площадка на новата българска продукция на Ники Илиев и Башар Рахал „Завръщане“. Лафстайл блогъри, медии и актьори тестваха функционалностите на умните технологии. „Schneider Electric подкрепя българското кино и затова се превърна в домакин на целия снимачен екип. По време на срещата специалистите на Schneider и създателите на продукцията обсъдиха тенденциите в технологиите и киното, както и взаимното допълване между тях“, разказаха за Инженер.bg от Филкаб, официален партньор и представител на Schneider Electric.


 

За да се превърне в истинска снимачна площадка на новия български филм, шоурумът бе специално обновен с цел да бъде в максимална степен в синхрон със сценария и да предаде по най-правилния начин творческата идея на създателите на продукцията.

 

По време на премиерата на филма „Завръщане“, която се очаква да се състои на 18 октомври 2019 г., зрителите ще могат да видят сцени, заснети в „умния“ дом на Schneider Electric, а една от главните роли ще изиграе Башар Рахал.


 

Шоурумът на Schneider Electric в Бизнес Парк София е достъпен за всеки, който иска да види как решенията за интелигентно управление функционират в реална домашна среда, както и да изпробва лесното и интуитивното му управление.


Междувременно, в Бургас отвори врати нова модерна търговска база на Филкаб, която е част от сградата на Хидромат. Базата има голямо лице към ул. „Одрин“ и паркоместа за клиенти на самата улица, а лекотоварните и тежкотоварните автомобили ще използват товарната рампа от източната страна на сградата. Вашият съвременен електро свят ви очаква на ул. „Одрин“ 38 в Бургас. А вие можете да съчетаете полезното с приятно и да посетите новата търговска база на Филкаб, докато събирате тен по плажовете около Бургас! 


Сред множеството продуктови предложения на Schneider Electric, родните ни звезди успяха да се докоснат и убедят отблизо в качественото изпълнение на серията контакти и ключове Mеrten. В шоурума могат да се видят още пълната гама ключове и контакти от сериите Altira, Unica, Sedna, Odace, Asfora и др. „Ние от Филкаб предлагаме както тези серии, така и всички останали продукти, разработени от световния производител“, добавиха от българската фирма.


 

Повече информация за Филкаб АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg! Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!

 

Източник на снимковия материал: Филкаб, Schneider Electric

Още от Електротехника