Да помогнем на българските болници с дооборудване, поддръжка и сервиз в борбата с COVID-19! Включете се в инициативата ТУК!


Пазарни акценти / Прегледи

Телетек Електроникс: Произвеждаме пожароизвестителни и сигнално-охранителни системи за всякакъв тип сгради

08.05.2018 г.

In Serbian

 


Знаете ли какво е общото между кметството на град Лисабон, Португалия, Crowne Plaza Hotel – Доха, Катар, Sheraton Hotel – Оран, Алжир, Istanbul Central Bus Station – Турция и Santa Rita de Cassia – Бразилия? Всички те са оборудвани с български сигнално-охранителни и пожароизвестителни системи. Заслугата е на Телетек Електроникс – предприятие, част от структурата на Телетек Груп, специализирано в производството на цялостни комуникационни решения за всякакъв тип сгради.Дружеството стартира дейността си през 1991 г., а днес, 27 години по-късно, служителите му са повече от 130. Производствените нужди се обезпечават от две високотехнологични SMD линии, ръчно работно място за поставяне на SMD елементи и ръчен принтер за изработка на прототипи и малки серии от платки, както и тестов тунел за пожароизвестители.


„Номиналната скорост на работа на двете линии е до 30 000 елемента/час с възможност за монтиране на чип, „fine pitch” елементи и др. Всяка от тях включва принтер, две машини за автоматичен монтаж на SMD елементи, както и машина за запояване“, поясниха от компанията.Телетек Електроникс произвежда пълна серия сигнално-охранителни и пожаро-известителни системи, както и цялостни комуникационни решения, в това число: алармени системи, пожароизвестителни системи, модули за комуникация, мониторинг и софтуер.


Към днешна дата продукцията ни се изнася в 75 държави, разположени на 5 континента. Произвели сме над 30 милиона изделия, които са инсталирани в близо 1 милион сгради по целия свят“, изтъкнаха от българското дружество. Продуктите на Телетек Електроникс са сертифицирани по всички действащи европейски норми от акредитираните лаборатории EVPU и LPCB. Компанията отговаря и на международния стандарт за качество ISO 9001:2015, сертификатът за който е издаден от оторизирания орган SGS.„За да отговорим на непрекъснато нарастващите нужди на клиентите ни и на динамично развиващия се пазар, ние се стреми да представяме пълни серии продукти и системи и цялостни решения за пожароизвестяване и охрана, подходящи както за жилища и къщи, така и за малки офиси, средни и големи търговски и производствени обекти“, коментираха от Телетек Електроникс.


„Нашият екип от професионалисти е посветен на непрекъснатото развитие и подобрение на продуктите и разширяване на гамите ни“, коментираха още от компанията.Повече информация за Телетек Електроникс АД , марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!


Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


Източник на снимковия материал: Телетек Електроникс

Още от Електротехника