Новини

От КонтурГлобал Марица Изток 3 ще бъдат на „Стажове“. А ти?

12.04.2019 г.

Знаете ли, че за поредна година ще се проведе едно от най-култовите кариерни изложения в България? И това ще бъде осмата година, в която форумът „Стажове” ще се състои в Технически университет – София, и ще събере на едно място студенти и работодатели. А знаете ли, че топлоелектрическата централа на лигнитни въглища КонтурГлобал Марица Изток 3 отново ще участва на изложението и ще представи своите стажантски програми? Това звучи страхотно, нали!

 

 


От 2011 г. у нас присъства международната енергийна компания ContourGlobal като мажоритарен собственик на ТЕЦ „КонтурГлобал Марица Изток 3“. Тъй като дружеството непрекъснато се разраства, ръководството на ТЕЦ-а постоянно търси млади попълнения, интелигентни и амбициозни, с които да надгради и развива екипите на различните отдели. Поради постоянното развитие на КонтурГлобал Марица Изток 3, стажът там е чудесна възможност за висок старт на професионалния път за всеки млад професионалист.


КонтурГлобал Марица Изток 3 е първата ТЕЦ на лигнитни въглища в Югоизточна Европа, работеща в пълно съответствие с изискванията на най-високите европейски стандарти за безопасност и опазване на околната среда ISO 14001:2004. Съоръжението е с инсталирана мощност от 908 MW и спомага захранването на енергийната мрежа както на България, така и на съседни страни като Гърция, Турция, Македония и Сърбия. „Участваме на изложението „Стажове”, за да намерим нашите бъдещи специалисти, които искат да градят кариера в областта на енергетиката. Силно вярваме, че за да се развива още по-успешно една компания, тя се нуждае от нови и креативни идеи”, коментираха от КонтурГлобал Марица Изток 3.

 


Ние, от Инженер.bg ще бъдем на кариерния форум! А ти? Ако си студент последна година и се чудиш какво ще се случи с живота ти, посети изложението „Стажове”. Заповядай на щанда КонтурГлобал Марица Изток 3 на 16-ти април в ТУ-София, за да получиш подробна информация за стажантската програма на дружеството, както и за свободните работни позиции. Възползвай се от предоставената ти възможност. Не изпускай своя шанс!

 

Повече информация за КонтурГлобал Марица Изток 3 АД, марките, продуктите и услугите, които предлага у нас, реализации и актуални промоционални кампании, бихте могли да намерите в микросайта на фирмата в Борса.bg!

 

Разберете още кои са активните постоянни и стажантски позиции на компанията, както и подробности за технологичните възможности и бъдещите ѝ планове за развитие от ТУК!


 

Източник на снимковия материал: Инженер.bg, КонтурГлобал Марица Изток 3

Още от Енергетика (ВЕИ)