Създайте свой онлайн магазин в MerchantPro и продавайте успешно и със стил!

Анкети

Инженер.bg пита: Склонни ли сте да работите или стажувате по време на следването си?

Лекции, упражнения, реферати, казуси, курсови проекти, изпити, задължителна практика. Всичко това е част от натовареното ежедневие на всеки един студент в техническа специалност. Без съмнение, знанията, които дават висшите учебни заведения са изключително ценни. Въпреки това, опитът в реална работна среда е нещо, което може да осигури немалко предимства на младите специалисти след завършването им и трябва да се замислим за това още по време на следването си. 
 
Финансова независимост, трудов опит, опознаване на работните процеси и създаване на така необходимата трудова дисциплина са сред позитивите на работата или стажуването по време на следването. Разбира се, съчетаването на учене с работа изисква гъвкавост и добра организация, за да не страда качеството на образованието, което получава работещият студент.
 
А вие склонни ли сте да потърсите заетост по време на следването си? Попълнете нашата кратка анкета и споделете с нас. А ние обещаваме да споделим резултатите с вас съвсем скоро!
 

ПРОМО.bg

  • Принтер Linx 8900 + услуга за управление PrinterNet

    Принтер Linx 8900 + услуга за управление PrinterNet

    Посрещнете промените в производствената среда с Бетелгиус. Вземете мастиленоструен принтер Linx 8900 сега и управлявайте работата му от разстояние напълно безплатно цяла година. Вижте как!

  • Офис организация у дома

    Офис организация у дома

    Ако се чудите как да организирате офиса си вкъщи, предложението на БулЕлектрик Груп ще Ви помогне. Възползвайте се от неустоимата оферта и вземете своя разклонител с марка Legrand с голяма отстъпка.